N-23 Dylann_3433 maşallah canım inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırızz 🤲🤲, benide her gidiyom heycan basıyo paniğine tutuyo ben çok korkuyorum hiç cesaretli değilim napcam bilmiyorum🤣🤣🤣
Dylann_3433 N-23 yok yok korkma ben previadan değil ameliyattan korkuyorum ses vs oda çok önemli değil kızçem iyi olsunda
N-23 Dylann_3433 oy Rabbim banada cesaret versin, inşallah doğup konuştuğumuz buda geçti dediğimiz günler gelir 🤲🤲🤲
Blackkcat Dylann_3433 öyle diyen çok var burada özellikle okudum ama ben de olmadı ,5 doz vurulmuştum
Blackkcat Bugün de aşırı reklam çıkıyor bu ne ya giremiyorum,şunu yazarken bile 2tane uzun reklam çıktı😏😒😏
Eda91- Dylann_3433 yapışıklık var mı diye bakılacak dediniz ya nasıl bakılıyor ona. Normal karından muamele edilirken usg den mi bakılıyor
Blackkcat Eda91- çok iyi bi cihazla görülebilsede illaki emin olmak için alttan muayene ediyorlar daha ilerleyen haftalarda da mr bile isteyebiliyorlar,yapışıklık ihtimalini nereden çıkardın kuzum dur aklına getirme önce bi 18.haftandasın kontrolüne git yukarı bile çıkmış olabilir
Eda91- Blackkcat yaa ne kadar tatlı birisiniz. Dün geceden yazılanları okudukça Allahım bir am çnce sabah olsan da hastaneye gideyim dedim ve bu sabah doktora gittim. Onu diğer postta yazacağım. 2 kişi ye daha yoruma eklemiştim ya. Onlar da okusunlar diye..
Dylann_3433 Canlar ben nst girdim 2.doz ciğer geliştirici oldum herşey yolunda Ama akşam sümüksü yapıda kahverengi parça geldi akıntı gibi ama uzuyor silikon gibi 😂 Doktora gösterdim eski kan dedi Kırmızı olmadığı sürece korkma dedi Pazartesi 10 da yatışım yapılacak 12:00 ameliyat
Blackkcat Dylann_3433 dayansjn kuzım 1-2gün daha,artık iyice belirtiler artmış kavuşmalara az kalmış🥰🎈
Gizemd-01 Dylann_3433 sağlıkla kucağına al inşallah güzel haberlerini bekliyor olacam 🙏 kavuşacaksın heyecan var mı 😊
Blackkcat Eda91- 😻araştırmanıza ve hatta didik didik ilerlemenize bayıldım ben de,her şey gönlünüzce gelişsin..
N-23 Dylann_3433 hadi hayırlısı ayy canım benimbende çok korkuyorum valla arttı korkularım, bana ciğer geliştirici niye vurmadı acaba @Blackkcat
Blackkcat N-23 ya her doktorun tutumu farklı oluyor gerek görmediler sanırım şimdilik,eğer kanama leke görseler yaparlar kesin,güzelce haftan ilerlesin hiç gerek kalmasın inşallh zaten🤲🏻
Dylann_3433 Blackkcat evet abla kahverengi leke geliyor günde 1 ped dolduruyor parça parça doktor bu normal dedi bakalımay hayırlısı ile yarınıda atlatsam
N-23 Blackkcat inşallah ablam, seker yüklemesi 50 olandan yaptılar bana, ay ablaya bide az bırakırım diyon yine yapcan yapcağını 🤣🤣🤣🤣