Dylann_3433 N-23 canım ben bademcik ameliyatı oldum 25 yaşında imza aldılar benden ve ailemden düşün bu genel prosedür :) Korkma kız çok rahat olacak ben inanıyorum neler neler diyorlardı bana hepsi geçti gitti bak kızım kıpır kıpır Korkunun önüne geç sende bebeğinde çok güçlüsün 🧿
Dylann_3433 N-23 balonları kendim aldım kapı süsünü takı yastığına kadar yaptırdım😂 biz sezeryandayken ailemiz süsler takar bizim neyimiz eksik al hepsini
Dylann_3433 Blackkcat Sağlıkla almışsın kucağına en önemlisi bu çok şükür hadı bakalım bu minik annesini zorlamdan gelsin🧿 okadar heyecanlıyım ki size anlatamam içim içime sığmıyor hareketleri çok belirginleşti sürekli duygusallaşıyorum
Blackkcat N-23 plasenta için neler dedi canım,bebiş iyidir oraya takılma kilosu iyi 2-3hafta daha durur kuzucum baya büyür
Dylann_3433 Merhaba canım Yoo kilosu iyi benim 35+2 de 2800 Seninkide bu haftadan sonra hızlı kilo alacak Bak ben sürekli çiğ kaju akşam yatarkende 1 muz ve 1 bardak süt içiyorum çok etkili oluyor
N-23 Dylann_3433 37.haftadan önce doğabilir dedi, dün geceden kasık ağrımla bel ağrım var ama herşey temiz çıktı, niye ağrıyo p o zaman belim anlamadım
Dylann_3433 N-23 canım normal bel ağrısı büyüdü ben ne ağrılar çekiyorum bilsen :)) Kasık bel sırt ağrısı normal siyatik ağrılar başlıyor telaşlanma 35 den sonra korkma
N-23 Dylann_3433 korkuyom öyle olunca belim ağrıyor kasığım bide afedersin sanki bebek çıkcak gibi sanki bir tek bende oluyo gibi sizdede oluyosa ferahlıyom, bide mecbur alttan baktı bugün ne bilim Alllah sonumuzu hayır etsin inşallah🤲🤲🤲🤲
Dylann_3433 N-23 evet canım bazen okadar ağrı alıyor ki kasığımda akıntım oluyor doktor buda normal dedi Hepsi normal güzelim korkma çok az kaldı zaten
N-23 Gizemd-01 ilerleyen haftalarda tecrübeli olarak anlican canım benim şimdi haftan bize göre erken ya, bende anlamıyom @Blackkcat @Dylann_3433 onlardan hep öğrendim bu zamanlara geldim saolsunlarrr🙏🙏🙏❤❤❤
Gizemd-01 @Blackkcat 10 kasım çekilişini yedek olarak kazanmışsın. Bu arada doktor işiniz noldu ? Gidecektiniz sanki ameliyat için
Blackkcat Gizemd-01 yaa evet gördüm şimdi😊gittik aralık içinde yaparız dediler şimdi başka bi hastaneye daha soracaz,ona göre karar veririz
Blackkcat Gizemd-01 asıl kazanan yazmış kaçırdım ben🫠eğer asıl yazmasaydı bağışlayacaktım zaten 1000tlyi,direk adımı görünce içimden böyle geçti