Dylann_3433 düzenlisini gör sen bir de😊neyse çok şey etmeyelim neyse bizler hep sezaryen inş sancısız gidebilirz sezaryenlerimize de,benim ilk sezaryenim de 40haftayı doldurmuştum sancılarım başlayınca evde sıcak duşumu aldım ama dayanamıyodum yani artıyordu çok hızlı yatağı yorganı düzelttim evi toparladım🫠tabi eşim annem ben ve kv hep beraberiz,arabada şiddetlendi dedim hastanede hemen doğururum hastaneye sürünerek girdim resmen ayağa kalkamıyordum neyse nst de bebenin kalp atışları aşırı yavaş çıktı alttan muayenede de sıfır açılma derken doktor hemen sezaryene aldı benim ufaklık 3.5kat kordonu dolamış boynuna karıştırmış oraları,aşağı inmeye uğraşmış kordon müsade etmemiş onun için açılma hiç olmamış,sezaryen çok güzel geçti ama bebeğim biraz mor doğdu başka sıkıntısı olmadı çok şükür,diğer sezaryenimde de gün verdiler ama 4gün önce suyum geldi yoğun kanamyla aşırı sancı vardı yine bu sefer tamam öldüm dedim🙈uçmaca gittik hastaneye kuyruk sokumunun oradan iğne vuruyorlar ya sancıdan duramıyorum var ya adam zor uyuşturdu beni kıpır kıpırım sancıdan ameliyat önlüğüm bile çıktı yırtıldı🙈tam rezillik ya sonra iğne vuruldu hemen saniyeler içinde sancı kesildi yeniden doğdum😁sonra paşa paşa uzandım 3-5dk da bebemi verdiler koynuma ,tüm acılarım dindi plasenta previa kanama yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gitti dedim,sonrası daha kolaydı benim için,evime neşeli geldim çocuklarla sürece alışmam daha kolay oldu🌸