Beyzab95 N-23 daha iyiyim ama sendromum tam bitmedi ya ben emzirme besleme olayını çok takıyorum hep aç sanıyorum o yüzden hep gerginim çiş yapıyor kilo alıyor ama hep emmek istiyor çok açmış gibi anlayamıyorum 😢😢
Gizemd-01 Beyzab95 bende beyza sürekli ağlıyorum. Aç mı tok mu doydu mu ? Neden ağlıyor diye bende ağlıyorum. Meme emiyor bir saat sonra mama yiyor demek doymuyor. Napacam bilmiyorum
Blackkcat gizem-cbn ailecek bebe bakıyoruz😇tam da şimdi ağlıyor eşim pes etmek üzere,bazen güzel emiyor bazen pürüz memeyle kavga ediyor,1 aylık olduk🥰
gizem-cbn Blackkcat hay maşallaaah bizde 42 günlük olduk 🥰🥰 Benimkide aynı bazen hemen emiyor bazen midesi bulanıyor almak istemiyor 😂😂 normal heralde diye düşünüyorum çok şükür verebildim memeyi 1 ay boyunca silikon uç kullandık🥲
Blackkcat gizem-cbn maşallh maşallh silikondan memeye geçmişsiniz iyi bari,bende arada sağıyorum bitiremeyince mastit olurum korkusuna,uykuları nasıl,aşırı düzensiz devam ediyoruz bizde🫠zaman geçsin büyüsün istiyor bir yanım,bir yanım hiç büyümese diyor
gizem-cbn Blackkcat 2. 3. Çocukta öyle oluyomuş herkes diyor şimdi büyüsün istiyosun sonra küçük kalsaydı dersin diye 😂 mastit sadece başlarda oldum ama şimdi en fazla şişiyor sızlıyor emince fos oluyor bi anda yumuşuyor
Blackkcat gizem-cbn ama bir daha doluyor 3saate kadar kısır döngü🫠bol bol olsun sütlerimiz,ağlarken büyüse diyorum akıllıyken böyle dondursak diyorum gerçekten,ama bebeklikleri çok özleniyor ya
gizem-cbn Beyzab95 emzirme desteğe gittim canım hastanede bikaç kez zorladık tutmayadabiliyor bazen istemiyor alıştı hem uç hem biberon. zor kavrıuor ama alışıyor yavaş yavaş üzülme arada silikon ucu çıkar vermeyi dene emzirme aralarında bir anda bırakılıyor derlerdi de inanmazdım aynen öyleymiş
Gizemd-01 gizem-cbn benimde ucu tutamıyor deliriyor savaşıyor kıpkırmızı oluyor. Silikon uç kullanıyorum onu hemen kavrıyor. Yoğun bakımda biberonla beslemişler . Doktora götürdüm kilo kaybetmiş sütünün yettiğine emin misin dedi günde 2 kere mama ver dedi
gizem-cbn Beyzab95 yok canım sadece özel durumlarda bi yere gideceksem sütümü sağıyorum anneme bırakıyorum o zaman biberon iyi oluyor
gizem-cbn Blackkcat ben sadece 4 aylık 5 aylık olmasını istiyorum beni anladığı güldüğü döneme geçelim 😂😂
Blackkcat gizem-cbn yaa benimki gülüyor konuşuyoruruz aguluyor tabi aniden ağlıyor tüm büyü bozuluyor😂siz nasılsınız