Beyzab95 444434 sezaryen oldum ama plasentadan kaynaklı değildi düzeldi normal yapsam yapardım ki keşke normal olsaydı…
Mehtap18 @Beyzab95 kan vs takmaları ekstra olmasını anlıyorum ama sezaryebiniz de farklı fiyattan mı yapıldı peki
Ozummm41 Mehtap18 beni de hep riskli diye üniversite hastanesine yönlendirdiler . Ben ordan devam ediyorum şimdi ve doğumu da orda yapıcam ama tabii içim de hiç rahat değil
Blackkcat Gizemd-01 gözünaydın olsun canım,sağlıkla büyüsün analı babalı inşallh,böylece tamamlandık hepimiz doğurduk🥳😚
Dylann_3433 Gizemd-01 çok bebek var enfeksiyon olan anneden geçiyor idrar yollarından ama üzülme çok kolay tedavisi
Gizemd-01 N-23 çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum kızımda enfeksiyon çıktı yoğun bakıma aldılar nolur dua edin okuyun
Dylann_3433 Gizemd-01 canım normal hemencicik gelir korkma ah ah sizin haberiniz yok ben moraliniz bozulmasın diye anlatmadım Başıma neler geldi😂
N-23 Gizemd-01 enfeksiyon için yoğun bakıma almaz orda yatırırlar canım benim oğlumda sarılık oldu yoğun bakım servisinde kaldı ama sarılık olduğu için seninkinde öyledir inşallah çabucak iyileşir her Yenidoğan’daki olcak şeyler sakin ol canım benim