Gizemd-01 rumeysattnc 17+4 üm. Kısmi idi benim rahim ağzından uzaklaşmış ama olması gereken yere gelmemiş dedi. İstirahate devam ama eskisi kadar değil. Artık yemek yapıyorum dinlene dinlene vs. Yürüyüşe iniyorum biraz
Blackkcat rumeysattnc iyiyim ben canım çok şükür sen nasılsın,misafirlerim vardı ancak ufaklığı uyutuyorum,kaç haftalık oldun şimdi çok sevindim adına😍benim plasenta da rahim ağzını kapatmıyormuş çok şükür,büyüyoruz işte öylece
rumeysattnc Blackkcat 27+5 oldum çok şükür hepimiz sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alacağız inşallah buraya doğum hikayeleri yazacağız
Blackkcat @“[silindi]”#p30085328hadi inşallah canım sırasıyla doğum nasip ılur inşallah,sizler baya öndeydiniz heralde Gizemle ben çok yakınız bakalım sıralı gelsin bebecikler🥰
myangelson Gizemd-01 ben hiç gitmedim ona dediğim gibi Aydın hocaydi doktorum arkadaşım tavsiyesiyle gitmiştim 2 buçuk seneye yakın hamile kalamamistim Aydın hoca sayesinde ilk tedavide hamile kalmıştım sonra zaten aydın hocada devam ettik. Hamileliğimde de çok memnundum acikliyordu herşeyi
myangelson Gizemd-01 Aydın hocaya bakiyorsan bazen çok dolu oluyor 2-3 gün sonrasına anca bulabiliyordum. Veya ameliyatları falan oluyor izinli oluyor hasta bakmıyor. Bugün için mi bakiyorsun ?
Gizemd-01 myangelson bayadır yok randevu açmıyor . Ben uygulama üzerinden hep alıyorum hiç görmedim daha randevusunun açıkolduğunu komple kapalı
myangelson Gizemd-01 nasıl bayadir yok daha geçen gün arkadaşıma randevu aldım 2 gün önce randevuya gittik kendisine, şuan bile bakıyorum saat 11 e randevu var bugüne. Siteye giriş bile yapmadım normal internete yazarak baktım şimdi
Dylann_3433 İlk benmi doğuruyorum yaniii @N-23 @Blackkcat @Gizemd-01 @Beyzab95 🤦🏻♀️ Ağrıdan asla uyuyamıyorum kasılmamı ağrımı anlamıyorum ki 😂 sol kalça ve kasık gece ağladım sinirden Eşim az kaldı dayan dedikçe daha çok ağladım😂😂 Bu ağrı çok fena ya 🗡️
Gizemd-01 Dylann_3433 işin zor Allah yardımcın olsun. Az kalmış evet ama işte insan çektikçe de dayanamıyor.
Dylann_3433 Gizemd-01 Hemde ne zor kızlar o ağrılar ama iyi yanı annem diyor ki ben sende 1 ay ayakta uyudum normal 😂 teselli ediyorum kendimi
Gizemd-01 myangelson aaa evet şimdi gördüm ben dicle memorial bakıyormuşum diyarbakır memoriale girince açıldı