Gizemd-01 Blackkcat dikkat ediyorum artık ya bi ara baya yedim kiloyu ondan aldım . Annem burdayken habire bişeler yapıyordu yiyordumm:)
Beyzab95 Gizemd-01 bende azalttım biraz ama zaten bu ilaçlar bizi biraz şişiriyormuş bırakınca daha iyi olur ☺️
myangelson Gizemd-01 belki direk benim rahim ağzına odaklanmıştir o ara ama bebeğe baktı baya onu hatirliyorum sadece bir sıkıntı yok dedi. Verdiği kağıtta detaylar yazıyordu onları da zaten anca internetten falan bakıp anlaşılıyor genelde 🤷🏻♀️ Mesela öncesinde kendi doktorum bakmıştı o daha detaylı anlatmıştı ultrasonda. Ben Diyarbakır Memorial Aydın Ilgın a gidiyordum doğumu da onda yaptım kendisini çok severim çoğu arkadaşım da ona gidiyor hep memnun kaldılar
Gizemd-01 myangelson benim doktor ölçüm yaptı da hiç anlatmadı ne ölçtüğünü ben kağıttan bakıp nete yazarak öğrendim. Kilosunu bile demedi bana . Memoriale gidiyorum bende
N-23 Gizemd-01 beni hiç şişirmedi 7 aydır kullanıyom 🤣🤣aksine çok zayıfladım ben oda tüp bebek iğneler bile vuruyom sadece kıllanma yaptı
myangelson Gizemd-01 ben hiç gitmedim ona dediğim gibi Aydın hocaydi doktorum arkadaşım tavsiyesiyle gitmiştim 2 buçuk seneye yakın hamile kalamamistim Aydın hoca sayesinde ilk tedavide hamile kalmıştım sonra zaten aydın hocada devam ettik. Hamileliğimde de çok memnundum acikliyordu herşeyi
rumeysattnc Nasılsınız iyimisiniz ☺️ plesantam yukarı cıkmış olsada sizi merak ediyorum sürekli bakıyorum inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız
Blackkcat rumeysattnc iyiyim ben canım çok şükür sen nasılsın,misafirlerim vardı ancak ufaklığı uyutuyorum,kaç haftalık oldun şimdi çok sevindim adına😍benim plasenta da rahim ağzını kapatmıyormuş çok şükür,büyüyoruz işte öylece
rumeysattnc @N-23 @Gizemd-01 @Blackkcat rabbim büyük inanıyorum ki hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alacaksınız @N-23 haftası benden öndeydi artık sırayla doğururuz
N-23 rumeysattnc inşallah canım benim gün geçtikçe panik atak oldum korkular hat safhada,senide hatırladım, nasılsın ne yapıyorsun
rumeysattnc Gizemd-01 amin inşallah şükürler olsun bakıyorum arada sizlerden haber var mı diye sen nasıl oldun sen de 20 lere yakınsın die hatırlıyorum 18 19 gibi
Gizemd-01 rumeysattnc 17+4 üm. Kısmi idi benim rahim ağzından uzaklaşmış ama olması gereken yere gelmemiş dedi. İstirahate devam ama eskisi kadar değil. Artık yemek yapıyorum dinlene dinlene vs. Yürüyüşe iniyorum biraz