buseyusuf27 Gizemd-01 acaba antepde üniversitede doğum yapan yada yapacak olan var mı ? Bu plesanta olayından dolayı ?
Blackkcat Gizemd-01 gebe okuluna katıl gerçekten faydası oluyor insana güzel cesaret geliyor bilinçli oluyorsun doğumlarda,çok sevindim maşallh kuzumada gelişimide gayet iyi,oh rahatladık ikimizde canım,bi daha ne zaman çağırdı
Gizemd-01 Blackkcat hafta içi 2 günmüş gebe okulu. Hafta içi bide ben katılamam ki işe gidiyorum hafta içi ve il dışı
gizem-cbn Beyzab95 geçen çatı muayenesi olurken istemsizce ellerimle karnımı tuttum bacaklarımı tuttum yamuldum gittim
Beyzab95 gizem-cbn hiç kasma kendini tamamen yaptırdıysan çok kolay senin için benim hiç bitmedi bile 😢😢😢
Blackkcat Beyzab95 ben normal doğurduğumda sancım bastırıyordu valla çatı ya da açılma muayenesini hiç hissedemiyordum bile
Beyzab95 Gizemd-01 yok ya iki parmağını sokuyor sadece çeviriyor falan ya benim aşağı popoya doğru çektiği bir hareketi var onda yine dayanamadım ben 😢
buseyusuf27 Mylittlemermaid işte oyuzden bıde 3 yasında kızım var masraf cok olacak oyuzden özele gıdemyorm ımkan olsa keske
Gizemd-01 Beyzab95 korkma bebeğine kavuşacaksın onu düşün . Korkarsan başına gelir korktuğun şey. Yapacağım girip çıkacağım ve kolay geçecek diye düşün dua et
Blackkcat Beyzab95 canım benim ya bak nasıl kolay olacak yavruna kavuşacaksın ya düşün🥰tamamlarsın hatmini sonra,dua ettim sana edicemde fırsat bulunca yaz olur mu
Beyzab95 Gizemd-01 aşırı korkuyorum hiç bir şeyim yoktu birden oldu şoktayım eşimi getirdim hiç böyle bir şey beklemiyordum 😢😢😢