gizem-cbn Gizemd-01 hanımlar ne yaptınız 30+4 olduk ama hâlâ rahim ağzına yakınmış doktorum öyle dedi ve muayeneyi sıklaştırdı artık 2 haftada 1 gideceğim 😭
Gamzeramo Gizemd-01 merhaba banada plesenta previa dediler kanamam durmadigi icin acil sezeryana aldılar 29 haftalıkken dogum yaptim 2 hafta önce bebegim şuan kuvezde geçmiş olsun hepimize
Gizemd-01 Takibe aldıktan sonra her istediğimizde girip yazmamız için üstte tüm tartışmalar a tıkladığımızda bu ekran çıkacak takip edilenlere basınca direk bizim sayfa açılır :)
Gizemd-01 Diyarbakırda iyi bi perinatoloji doktoru bulmam lazım. Doktorum 2 isim önerdi ikiside op. Dr. Kadın doğum doktoru asistanı arkadaşım da bi prof önerdi ama hepsini inceledim hasta yorumlarınu okudum kötü yazanda çok iyi yazanda çok kafam karıştı
myangelson Gizemd-01 önerilen doktorlar kim acaba belki yardımcı olabilirim biliyorsam? Ben burada bir perinatologa gittim Ahmet Yalınkaya serklaj yaptırdım onda Diyarbakır’da bir tek bu serklaji yapan doktor o olduğu için doktorum ona gönderdi tuhaf bir doktor ama işinde iyi olduğu için gitmiştim sana önerilen doktorlardan biri de o muydu acaba?
Smyye0303 Gizemd-01 özel olarak Dr Mehmet irfan külahçıoglu var ben ona gitmiştim geçen sene çok iyi birisi muayeneside çok iyi
Gizemd-01 Bide benim karnım fazla büyüyor. 17+1 iz ama göbeğimi görseniz 7 aylık sanki ya napacam ben
Blackkcat Gizemd-01 susssss benimde öyle bi görseniz,ama sabahları göbek dümdüz öğleden sonra şişiyorum😂