• Sağlık
  • Kızlar kullandığınız ilaçlar neler

deletedmom334 12.haftaya kadar folik asit, Folik asit kullanmayı bıraktım imom omegaya başladım 20.haftada da oroferon(demir) ilacına başladık böyle devam ediyoz 30.haftamdayım
deletedmom334 13+5 haftaligim folik asit - progestan dusuk onleyici - benexol b12 - levotiron 50mg ve 25 mg kullaniyorm onuda troit yuksekligi var onun icin ama iste keske kullanmasam istahsizlik yapiyor
Tiroid yuksek cikti diye levotiron, reflu var diye ara ara gaviscon surup, demir eksikliginden dolayi demir surubu, multivitamin ve galiba insuline basliycam 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 26. Haftadayim 🤭
deletedmom334 12. Haftaya kadar folik asıt kullandım canım sonra decavit ve devit damla hala da kullanmaya devam edıyorum suan 28+6 yım yeni kan hapı kullanmaya basladım
deletedmom334 hamile kalmadan 3 ay önce folik asit baslamistim hamile kaldiktan sonra da 10.haftada ocean mummy multivitamin kullanmaya basladim doguma kadarda kullanicam
deletedmom334 ilk üç ay folic asit sonra vitamin olarak elevit kan ilacı bir de d vitamini
Folic asid den sonra elevit kullanmaya basladim lohusalik doneminde de doktorumun bu vitamine devam etmem gerektigini soyledi ayri yeter her sabah maltofer demir kan ilaci kullaniyorum her aksam 10 damla d3 vitamin 😉
Ama arada ilaclarimi icmiyorum aksatiyorum falan
    Solgar’ın folik asidini kullandım başta 12. Haftadan itibaren foliki bırakıp omepa vm kullanmaya başladım. içinde herşeyi barındıran güzel bir vitamin..sonrasında yanılmıyosam 17. Haftada falan d vitamini takviyesi almaya başladım oceon d3 markası. Sonrasında 24 te artık osteocare adlı kalsiyum ve magnezyum takviyesini almaya başladım. Bunun yanında kabızlık sorunu çekmemek içinde sürekli vinalac proyotik kullandım. 30. Haftamdayım şuanda bundan sonra ne olur bilemem ama bitamin takviyesiz gebelik çok zor birşey vücudunuz aşırı hırpalanır mutlaka takviye alın.
    deletedmom334
    Kaç haftalıksınız ki doktor ilaç vermedi?
    Kan değerleri gebe olmayan bir kadına nazaran çok düşüyor vitamin olmasa bile kan ilacı yazması lazım, doktorunu değiştir bence.
    deletedmom334 folikle 6 ay gebelik öncesi sonrası 3 ay devam ettim sonra 3. Aydan sonra imom decavit osteocare ferro sanol içiyorum 5. Aydayım yenisi eklendi devite basladım
    deletedmom334 normal bebek icin vitamin hapi kullaniyorum magnezyum ve demir ilaci
    deletedmom334 nerdeyse bütün vitaminleri ve folikasiti barındıran sidefer bide banacare kalsiyum magnezyum hapı kullanıorum ben de
    Mduygum elevit yerine dekavit kullanabilirnz icinde domuz jelati var elevitin
      deletedmom334 3 aya kadar folik asit sonra imom ve d vitaminin birde gebeligin basindan beri kan ilaci kullaniyorum 19+6 olduk
      E23ww bayerin hic bir ilacinda domuz jelatini ve titanyum yok diye biliyorum ben
      benim doktorum oz dayim neden yigenine bile bile boyle bisi kullandirsin ki bide dekavitte titanyum varmis bana oyle soylemisti dayim
        Mduygum ben oyle biliouorum siz bilirsiniz ben soylemek istedim

12. Haftadan itibaren foliki bırakıp omepa vm kullanmaya başladım. içinde herşeyi barındıran güzel bir vitamin..sonrasında yanılmıyosam 17. Haftada falan d vitamini takviyesi almaya başladım oceon d3 markası. Demir hapı olarak Sidefer içiyorum.Sonrasında 24 te artık osteocare adlı kalsiyum ve magnezyum takviyesini almaya başladım. Bunun yanında kabızlık sorunu çekmemek içinde sürekli vinalac proyotik kullandım. 30. Haftamdayım şuanda bundan sonra ne olur bilemem ama bitamin takviyesiz gebelik çok zor birşey vücudunuz aşırı hırpalanır mutlaka takviye alın.