Mensure_9 Ankara-58 ewt simdi bilkente takipliyim her hafta gidiyorum necati hocaya gidiyorum genellikle olmayinca fatketmiyo doktor bazisi asistan bakiyo ama asistanda çok güzel bakiyo
Ankara-58 Mensure_9 omer hamid yumuşak bey asistanı eğer degismiyorsa gerçekten Cook güzel ilgileniyor
Ankara-58 Mensure_9 benim ikinci gebelik ilk doğum zor olmuştu buda öyle olacak.diye korkuyorum dogumdan😀
Ankara-58 Mensure_9 bende salı günü uyusmazlik ignem var Nasib olursa ondan sonra bilkent devam edecem necati hoca bende Cook beğendim
Mensure_9 Ankara-58 ayy Allah’ım inşallah kolay gecer zaman yaklaştıkça bendede birz korku heycan farkli duygular var
Ankara-58 Mensure_9 Alalh hangisini kolaylıkla Nasib ederse inşallah tabi normal olursa daha iyi olur Kısmet doğum işleri ben ilk normal.yaptim ama zordu suni sancıyla yaptim kaç sezeryana bedeldi
Eses25 Aliasaf00 sezeryana dokuz ay boyunca takıp eden doktor mu giriyor neye gore doktor ayarlanıyor sezeryanda
Semus06 Aliasaf00 merhaba bilkentte ozel oda varmi birde doguma prof girmesi icin ekstra ucretmi odeniyor bilginiz varmi acaba