-Annem Ankara-58 Biz 36+2 haftalık olduk en başından beri bilkente takipliyim 💫 Daha doğum yapmadım Kontrollerime gidip geliyorum 💁🏼♀️
Sevval41 Ankara-58 perinatolojiye kontrollüyüm doğum yapan tanıdıklarım çok memnunlardı o yüzden tercih ettim ama aynı doktora denk gelmek biraz zor oluyor
_mommz Ankara-58 bende kontrole gidiyorum gayet güzel ilgileniyorlar benim arkadaşlarım orda doğum yaptı çok memnunlar.Doktor şans işi herseyi devlet ya da özele bağlamayın.
Selcen06 Ben perinatolojiye gidiyorum ama başka doktorada gidiyorum. Memorialda doğum yapacağım. Tahlil tetkik için ve diğer bölümlerle kordineli olunabilsin diye gidiyorum. Başka alternatif yoksa orada doğum yapılabilir. Harika değiller bence doktorlar.
Selcen06 Elifttk perinatoloji 7 ye gidiyorum doktor hep değişiyor. Zaten çoğuda asistan oluyor. Bazıları iyi ilgileniyor bazıları pek ilgilenmiyor. Ama kadın doğum acili berbat tek kelimeyle. Doğumla ilgili bi fikrim yok ama tamamen şans olabileceğine eminim. Normalde prof çağrı gülümsere takipliyim. Ekstra olarak arada oraya gidiyorum.
Mensure_9 Ankara-58 bende bilkentte gidiyorum orda doğum yapacam çok güzel ilgileniyolar gorumcemde 4 ay once doğum yaptı çok güzel ilgilendi dediler
sedseda Ankara-58 ben de 27 haftadayim oraya gidiyorum 7 kasıma burcin salman a randevum var siz kime gidiyorsunuz
Ankara-58 sedseda ben necati hoca gittim ulaş bey gittim omer hamid yumuşak gittim bu gitmem de Burçin Selman çok ovuyolar ona gitmeyi düşünüyorum
Elifttk Selcen06 bnde polıklınık 3 elıf hanıma gıdıyorum ıyı ılgılenıyorlar ama sureklı asıstan doktor oluyo
Ankara-58 Tamamen şans olduğuna inanıyorum doğum ve doktorların Allahim hayırlı insanlarla karsilastirsin
Ankara-58 Mensure_9 etimesgut devlet hastanesine arafa bilkent gittim etimesgut devlet hastanesi 32 sonra bakıyormuş 32 den sonra muhtemelnsehir hastanesine giderim heralde sincan yeni açılan hastane nasıl orası hakkınızda bilginiz var mı
Mensure_9 Ankara-58 ordada rahime hocaya gittim oda çok guzel bakiyo 28 haftalığa kadar rahime hocaya gittip hep ben bilkentte doğum yapmak istedigimden bıraktım
Eses25 Ankara-58 Etimesgut devlet 32 ye kadr mı bakıyormuş sonrasnda dogm icn baska hastame degıl baska hastame alır mı 32 den snra