Sadeceanne2 elifebe80 şimdilik bu kadar yeterli annesi bebişim geldiği zaman tekrar alabilirsin Allah’ın izniyle sağlıkla gelsin inşallah Zaten çok çabuk büyüyor lar
Aysegul_my Bence simdilik yeterli çnku bebek mevlüdüne gelenler veya bebek görmeye gelenlerde hep şuan giyilecek şeyler getirebilirler yazık günah hemen küçülüyolar zaten çok giydiremeden kaldırıyoruz
Elifdeva lamisrtky 90 derecede bebek kiyafetleri cekmiyo dimi bide her rengi 90da yikiyabiliyomusunuz
lamisrtky Elifdeva ben öyle yapıyordum, her rengi de yıkıyordum, hiç bir zıbın atmadım bugüne kadar. Ki ilk aylarda demir ilacı verdikten sonra çok kusuyordu, anca 90 derece yıkanabiliyordu
2kucukbebis elifebe80 Bana yeterli geldi canım bende çok fazla eşya almamıştım ilk bebeğimde ama daha alacaksan tulum yerine alt üst takım al bence. Daha uzun süre kullanabiliyorsun. Atletlerde yeterli lekeyi çok bekletmeyip beyaz sabunla çitileyerek makinaya atarsan çıkıyor ama bekletirsen uğraştırıyor. Ben hep 30-40 derecede yıkıyorum yüksek derecede hiç denemedim ama önden lekeleri çitilediğin için gerek kalmıyor bence uzun ve çok sıcak yıkamaya.
ahsenka Dpdpdp kakalı çamaşırlar beyaz sabunla geçiyor şu hacı Şakir mesela onunla makineye atmadan önce yıkayın tertemiz olur
HacerEnfal Ben bu kadar bile almadım 😆😆😆😆😆 herkes bana az al çabuk büyüyorlar 5 takım aldım 2 sini giydirebildim diyorlar o yuzden aşırıya kaçmadım yetmezse alırız yine
Mzzz elifebe80 ayaklı tulumları giyinmesi çıkarması kolay oluyor ama fazla giyemiyorlar çok hızlı büyüyorlar alt üst takımlar iyi oluyor ama 0-3 yazsada üstünde 1 ay anca giyebiliyorlar 🙏mesela zibinlari büyük alabilirsin uzun süre giyer 🙏