Selinmoon Hanımlarrr bugün acile gidip kan verdim 🫶 sonuç 5106 tam bugün 5 haftalık son adet tarihime göre .. hamile olduğumu dün idrar testi yapıp öğrendim 🥹 nasıl sizce ay çok heyecanlıyım
Burcu__0506 Selinmoon bende beta 15 le öğrendim geçen hafta 50 çıktı şimdi kaç bilmiyorum bugün yine kan verdm de geldim valla kollarım mos mor oldu kan vermekten 🥺
Pinark92 Selinmoon ya uzun zaman seni takip ettim baktım yoksun hiç yorumun yok tahmin ettim az çok niye olduğunu şuan çok mutlu oldum tekrar hoşgeldinnn direkt doktora git bence :))
Ozlemdrn Selinmoon hayırlı olsun canim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🌸😊 Bende erken öğrendim 2.gun kan verdim 135 le de ben öğrendim 😊
Selinmoon ipeklinaismom ilk gebeliğimde daha adetime 5 gün varken 33 ile öğrendim ama kalbi durdu kaybettim bebeğimi 😔 bu sefer aceleci olmak istemedim o yüzden 🙏 çok teşekkür ederim bu arada ♥️
Selinmoon Pamuk ya diğerinde hep takip altındaydım kan vere vere bir hal oldum 😂 bu sefer sabırlı davrandık eşimle sonuç bu çok şükür 🙏
Selinmoon Burcu__0506 ilk gebeliğim de ben de öyleydim düzenli artış olmuyordu 😔 zaten sonra kaybettim bebeğimi ama sen olumsuz düşünme 🙏
Selinmoon Pinark92 yaaaa 😍 evet yoktum hep bu güzel haberle dönmek istiyordum çok şükür ilk denemem de oldu 🙏 sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum. Perşembe günü randevum var 🙏🥰
Pinark92 Selinmoon çok sevindim canım baktım zaten girmiyordun sildiğini düşündüm uygulamayı tahmin ettim ne olduğunu az çok :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın seni gördüğüme çok sevindim :)
Selinmoon Pinark92 evet zaten bahsediyordum doktorum kesesi çok küçük diyordu ama insan hiç konduramıyor sağlıksız gebelik olabileceğini 😔 Çok teşekkür ederim ben de geri döndüğüm için mutluyum çok amin 🤲