Sevim__ 37+2 de 2800 doğdu bebeğim 8 gündür küvezde ciğerleri tam gelismemiş enfeksiyon varmış böyle doğum yapıp bebeği küveze alınanlar kaç gün kaldı :(
Lavinya_21 Sevim__ benın 40+5 te dogdu oglum gec dogdudu ıcın pıslıgıbı yapıp yemıstı solunum sıkıntısı var ve enfelsıyonu vardı 9 gün kaldı küvezde sonra taburcu olduk sukur. Sımdı 1 yasında korkma yanı Allahın izniyle ıtulesur insallah
Ahsensena Sevim__ amin cümlemizin inşallah solunum sıkıntısından dolayı yatıyor doğduğunda hızlı hızlı nefes almaya çalışıyormuş
Yesooo Ahsensena çok geçmiş olsun bizde solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda yattık. sonra kalbinde delik ve pıhtı olduğunu söylediler. Rabbim korusun inşallah 15 gün kaldık şimdi kan sulandırıcı kullanıyoruz.
Lavinya_21 Yesooo kalp delıllıgı normal her bebekte oluyor dıye bılıyorum bebekler kılo alınca buyuyumce kapanıyormus.benim oglumuda 2 tane vardı kapandı sımdı
Yesooo Ahsensena ben gebeliğim de bütün tetkikleri yaptırdım çıkmadı. Yoğun bakımda yatarken 1 hafta sonra ultrasonla belli oldu.