tugba8080 adalinda-35 çok geçmiş olsun solunum sıkıntısı neden oldu acaba sigara kullanıyor muydunuz ?
adalinda-35 tugba8080 hasta oldum 2 hafta önce kanda enfeksiyon vardı o bebeğime bulaşmış ondan dolayı oldu dedi doktorlar ama arada içiyordum 😕😕 son zamanlar içmemeye başlamıştım
Derleryahani adalinda-35 çok geçmiş olsun, Allah hiçbir hastalık bırakmayan bir şifa versin, enfeksiyon ne enfeksiyonu acaba, normal doğum muydu? Ben de kendimde idrar yolu enfeksiyonundan şüpheeleniyorum da bebeğe geçer mi diye endişeliyim
Evrem990 adalinda-35 sezeryan yaptim ben cigerlerindeki suyu atamamiş solunum skntisi var.gerckten cok agladim bende ve sutum kesilcek diye cok korktum daha 2.gunumuz ama anne sutü cok onemli şuan onlar için kesilmemesi lazim o yüzden aglamamaya düşünmemeye calisiyorum.sizde sezeryan mi yaptinizzz
adalinda-35 Evrem990 evet benimde 38+1 de kontrole gittiğimde su azalması kordon dolanması sonucu sezeryane alındım 2 hafta önce hasta olmuştum enfeksiyonum çıktı kanımda bebeğe geçmiş şimdide solunum sıkıntısı var bizimde bebiste ayrı kalmak çok zormuş en son ameliyathanede yanağıma getirdiler öptüm onu bidaha hiç opemedim 😕😔 çok farklı bı duyguymus gercekten anlatılmaz biseymis ya
zumrasmom1 adalinda-35 bebeğim 23 gündür kuvezde canım. 850 gram doğdu. Acını anliyorum ama bizim onlara anne olarak yapabileceğimiz tek şey süt verebilmek şuan. Merak etme orda çok iyi bakıyorlar sürekli nevresimi değişiyor sürekli müdahale altında. Gün gelecek bizde kavuşacağız yavrularımıza. Lütfen sütüne dikkat et biz anne sütünün faydasını goruyoruz henüz az az alsada maşallah
blueberyy00 adalinda-35 benim kızımda 5 gün kuvözde kaldı acısını bilirim ams kendini çok yıpratıyorsun çok şükür hayatta çok şükür tedavi altında yani şükredecek bir sürü sebeb sayabilirim lohusayız çok duygusalız ama güclü olmalısın onu güzel karşılamak için dik durmalısın sen sütünden ona da geçiyor duyguların bebeğinle beraber olduğun agüzel güzel hayaller ila sağ sütünü hem sütün çoğalsın Hemen bebişine şifa olsun