Yagizinannesi_ Kızlar 17 haftalık hamileyim günlerdir kaşıntım var ne oldugunu anlamadım ilkinde sinek ısırdı falan sandım ama geceleri daha çok şiddetleniyor kaşıntı daha önce yaşayan yada bilgisi olan var mı?doktora gitmeli miyim?
Yzctgb Yagizinannesi_ bende böyleydim sonra yayıldı ayak bacak kol dirsek göbek 34. Haftadayım kan tahlilleri istedi hoca onlar temiz çıkınca dermatolojiye yönlendirdi gebelik dermatozuymuş karışım krem verdi 2 gündür kullanıyorum ama pek rahatlayamadım .. rabbim yardımcımız olsun
1kucukbaby Yagizinannesi_ geçmiş olsun canım gebelik ürtikerine yakalanmışsın 6. Ayımdan 8. Aya kadar full kaşındım hiç bir şekilde geçmiyor ilaçla da geçmiyor sadece doğumla iyileşiyorsun yara izlerim hala duruyor doğum yaptım sık kaşıntım geçti ama arada tek tük geliyor son aylarımda sıfır uyku kaşıntıdan hayatım mahvoldu bir de şimdi bebeğim kolik tamamen uykular çöp çok Zor bir durum
HacerEnfal Yagizinannesi_ kolonya dök kaşınan her yerine 2 gündür bende de var bu durum kolonya azaltıyor en azından kasinmadigi için kendi kendine geçiyor
Mavideniz26 Birinden uyuz mu kaptin acaba bence doktora git baska yerlerinde de var mi kaşintidan.cok gecmis olsun
Mavideniz26 Yagizinannesi_ hamilesin bu seni cok rahatsiz ediyordur doktora gorun bence aksatma ilerlemesin
Liya98 Merhaba canim bende 1-2aydir ayniyim gecen cilt doktoruna gitim uyuz var dedi bende ayni aksamlari cok kasiniyordum ellerim bacaklarim cok kötüydü mutlaka doktora git
Yagizinannesi_ Liya98 Uyuzda bildiğim kadarıyla yanma falan oluyor yada kaşıntı hiç geçmiyor ben duşa girdim kaşıntı kesildi pazartesi gideceğim doktora
Filiz_1907 Bende 18 haftalık hamileyim aynısı bende de oldu bugün acile gittim uyuz dedi ilaç verdi 1 hafta kullan geçmezse cildiyeye git dedi benim de geceleri çok artıyordu kaşıntı
imren1212 Yagizinannesi_ ilk gebeliğimde yaşamıştım bende karaciğer enzimlerinize baktırın eğer normalse vücudunuz artan hormonlara alerji tepki vermiş olmalı bana öyle teşhis kondu progestan kullandiysaniz özellikle Bepanthol sensiderm alın baya rahatlatır
Aise44 Yagizinannesi_ büyük ihtimalle pupp olmuşsunuz tedavisi yok bende şuan aynı durumda çaresiz doğumu bekliyorum
imren1212 Yagizinannesi_ tabii etkilrlermis bende de aynısı oldu çok zor gecmsiti ama sabredin 7 aya girmiştim kesilmişti kaşıntı süt hormonlari daha yoğun çalışmaya başlar demişti doktorum sabret demişti gerçekten de öyle oldu hakiki rosense marka gül suyu Bepanthol sensiderm kullanın biraz rahatlatir
bdenerigokce Yagizinannesi_ kaşıma canım, ben her kaşınacağını hissettiğim an nemlendirici sürdüm. Kaşıdığın için böyle olmuş bence ama yinede doktoruna bi sor
imren1212 Yagizinannesi_ ayrıca benim tüm vücuduma gelmsiti zamanla gece 3 defa dus alıp yatıyordum rahatlayamiyordum ins sizin ilerlemez