rich_mom Doga125 Hdhdhsjsj biz 5. Yılımız girdik evlilikte tüp bebek ile suan hamileyim 15 haftalık bu nedenle kızımız olursa adı liya olacak (sabrın en guzeli) bekledik çünkü sabırla inandık. oğlumuz olursa emir duha koyacağız. O ayet şöyle buyurur: “Vakti gelidiğinde Rabbin sana gönlündekini vericek ve seni hoşnut kılıcak.” Duha süresi. Biz hep tevekkül edip bekledik inandık yüce Rabbım bu duyguyu nasip etti insallah saglikla ve hayırla kucağımıza alıp hayirli anne baba olmayı nasip eder bize.
BirVeraAnnesi35 Hdhdhsjsj Dora düşünüyorduk ama eşim vazgeçti Lavin diyor ama o da benim içime sinmiyor doğuma 20 gün kaldı napıcamızı şaşırdık🥰😂
Esracmmm Hdhdhsjsj temiz iyi huylu dürüst demek karakter olarakta soğukkanlı başarısı yüksek mantıklı kararlar alabilen nerde ne yapacağını bilen arkadaş çevresi çok ama seçici kişilerdir diyo söylerken de kibar geldi kulağıma sizce nasıl
Efu Bir kizim var ismi HavvaNisa 🤍 simdide bir oglum olacak Allah in izniyle . Onunda ismini Metehan karar verdik. Erkek olunca isim bulmak cok zor oldu bizim için acikcasi cok zor karar verdik😏
Defne10 Hdhdhsjsj bir kızım var adı defne eşimde hep onunla uyumlu bı isim olsun istedi ve deren ismine karar verdik kocam sağolsun isimlerini hep o koydu bende sevdim beğendim 😅
Mmnj Gebes66 yeminle bende ahsene taktım ahsen lina diyom hep sonrada daha güzl bisy bulurmuyum ki diyom 🤣🤣
Ugu324 Hdhdhsjsj cinsiyet miz beli değil ama kiz olursa ecrin Umay olcak ama oglum olursa hıc dusunmedim
neanladinyurdagull Hdhdhsjsj Evet evet ciddiyiz 37 haftalık olduk kesin Çilek koyacağız.Hamileliğimi öğrenirken sihirli annem izliyorduk bizde çilek olsun dedi eşim iyi dedim olsun alıştık öyle isme 💜🍓
Hdhdhsjsj neanladinyurdagull canım adıyla yaşasın aileler bişi diyor mu peki😊 hoş deselerde anne babası sizsiniz sonuçta ama insanların dili susmuyoooor🤣🤣