Zeyer Ipek38 bizde kızımın ismini deniz koyucaz nasip olursa eşime bıraktım ne istersen koy diye doğurmak uzereyim nerdeyse henüz yeni karar verdi umarım degistirmez🤭😀
gamzecgr simaymasalim ya çok tatlı ☺️💐Pera ismine bayılıyorumm ya çok hoş bence kızımız olsaydı çok istiyordum
Esracmmm Hdhdhsjsj temiz iyi huylu dürüst demek karakter olarakta soğukkanlı başarısı yüksek mantıklı kararlar alabilen nerde ne yapacağını bilen arkadaş çevresi çok ama seçici kişilerdir diyo söylerken de kibar geldi kulağıma sizce nasıl
neanladinyurdagull Hdhdhsjsj Evet evet ciddiyiz 37 haftalık olduk kesin Çilek koyacağız.Hamileliğimi öğrenirken sihirli annem izliyorduk bizde çilek olsun dedi eşim iyi dedim olsun alıştık öyle isme 💜🍓
BirVeraAnnesi35 Hdhdhsjsj Dora düşünüyorduk ama eşim vazgeçti Lavin diyor ama o da benim içime sinmiyor doğuma 20 gün kaldı napıcamızı şaşırdık🥰😂
Edaozkan Hdhdhsjsj Nisa ela ya karar verdik bu hafta doğum ama değişebilir de çok zor isim karar vermek 😅
Esra_4774 Hdhdhsjsj 17. Haftaya yeni bugün girdim daha cinsiyetini öğrenemedik bı turlu bı belli olsunda isim kolay 🥲