crazymommy Minikruyam 34 haftalık olucaz 1 gün sonra. Ben toplamda 4 kilo almama rağmen bebeğimin gelişimi bir hafta önde gidiyor çok şükür. 🥰🐣 Yumurta süt kaşar hiç ama hiç eksik etmedim. Her gün yemeye çalıştım 2 yumurta. Ya da boll kaşarlı tost yaptım kahvaltılarımda. Her gün 2-3 bardak süt içtim laktozsuz. Tavuk et vs sevmem çok nadir yedim , balık hiç sevmem hiç de yemedim hamileliğimde o yüzden onların eksiğini yumurta süt kaşarla gidermeye çalıştım oldu da galiba kalsiyum iyi büyütüyor bebeği, yoğurtta olur seviyorsanız. Ben yoğurt çok yemedim ama ayran da çok içtim. Bide vitamin kullanmak da önemli bence. Ben elenetal 2 kullandım balık yağı vs var içinde.
Minikruyam crazymommy ben malesef yumurta yiyemiyom🥲ama inşallah artiricam motivasyon oldunuz bana darısı başıma insalllah
2424aa Nursonmez ilk üç aydan sonra günde bir tane bebeğin kemikleri için çok faydalı Neyse ikna etmişsin🤣🤣🤣
Nursonmez 2424aa zar zor vallai sanki ben değilde o hamile gibi tuvalet kavgası beslenme kavgası şöyle durma böyle giyme vs vs artık öyle bi duruma getirdi ki vereyim sen karnında taşı dedim keşke öyle olsa ama maalesef mümkün değil gözüm gibi bakardım ben diyor hamileliği basit bişey sanıyor sanırım tüm hormonlar onda daha ağır basıyor evde 2 hamile geziyoruz 😂😂
crazymommy Minikruyam Sade yiyemiyorsanız yumurtalı ekmek yapın tavada çok lezzetli oluyor 🫠 onu da yiyemiyorsanız krep yapın yumurtanın yeneceği alan çok
2424aa Nursonmez ya ne güzel eşiniz böyle ilgileniyor benim eşimde böyle 😂😂 erkekler bizden once dogurack🤣 Kaç haftalıksin canım
Kbrnrmrt Sentetik gıda yerine doğal yemeye çalış. Bol sebze meyve kuruyemiş. Midenin almadığı bişeyi asla yeme. Kimyasaldan uzak dur bebek kilolu değil sağlıklı olsun
aysenuurr11 Minikruyam benimki 10 gun geriden geliyodu bi ara, her gun muz kefir yiyip icmeye basladm haftasini yakaladi, ama onemli olan saglikli olmasi bizim ki bize benzemis minyon sanirm😅
Nursonmez 2424aa aynen öyle😂 36+5 oldu oğlum doktor daha 6 kasımdan sonra diyor son günlerde de zaman geçmiyor şimdiden lohusaya girmiş gibi hissediyorum😂 senin prens veya prenses kaç haftalık peki?
2424aa Nursonmez bizde 35+3 haftalık oğluşumu bekliyoruz 🥰 sağlıcakla kucağıniza alırsınız inşallah canım 🥰 zaman gerçekten geçmek bilmiyor 😂
okk Minigiim-vebenn52 soda degil aslında mineralli su ya da soda olacaksada magnezyum içerdiği yüksek olan soda olmalı
Nursonmez 2424aa inşallah tüm bebek bekleyenlere nasip olsun🥰 doğunca da çok hızlı geçiyo zaman diyolar ama hadi bakalım😀
Seymanur60 Minikruyam kaşar soda muz kabak çekirdeği ceviz bunlar direk bebeğe hem geldm olrk etkili hem de güzel kilo aldırıyor bir de altı aydn sonra günlük yoğurt ve süt içmek önemli
Dilansmr21 2424aa Benim doktorum çok fazla süt tüketme süt kalsiyum dengesini bozar dedi dediğiniz süt ve muz karışımını ben yoğurtla yapıyorum
Dilansmr21 Minikruyam Yoğurt peynir çiğ badem fındık ceviz soda ama sade olanından balık özellikle küçük balıklar hamsi veya çinekop haşlanmış yumurta kaşar kırmızı et kabak çekirdeği muz bal bunları tüketmeye çalışın özellikle kahvaltıda mutlaka haşlanmış yumurta ve ceviz kuru üzüm yemeye çalışın bende ilk hiç bir şey yemedim ama bebeğim 2 hafta geriden geliyordu düzenli beslenmeye başladım ve şu an kilosu çok şükür gayet iyi. Bide kilosunu çok fazla takmamaya çalışın sağlıklı olsun da gerisi önemli değil bebeğe kilo aldıracağım diye sağlıksız da beslenmeyin sonra size zarar verir sağlıklı ve düzenli beslenin gerisi gelir zaten
Melek-Gundogdu Günde bir kaynamış yumurta, kaşar bir kase pekmez tahin karışımı, muz sade soda ceviz,avakado, kavrulmamış çerez bunlar rutin yediklerim süreç içinde düzenli tükettim çok az kilo aldım.