trkgleyla Kızlar bende yarın sezeryana giricem sabah 8 de nolur dua edin 😞🤲🏻 35+3 1600gr kilosu ciğer geliştiricide yapıldı 2 doz
Sultannbstrk muziceanne_ merhaba , süreç basıl ilerledi acaba , perşembe günü ikizlerimi doğurdum hala kendileri oksijen alıp vermiyorlar entübeler beslenme yok siz beslenmeye ne zaman başladınız başka bir sıkıntıları oldu mu
trkgleyla Dtk0607 merhaba bebeğim küvezde ve 1600 gr sanıyorduk ultrason kilosundan daha zayıf doğdu 1350 gr çok ufak 😞 şuan küvezde takip ediliyor. Benimde haliyle aklım kalbim hep onda.. çok dua edin bize olur mu🤲🏻
Dtk0607 trkgleyla sizi çok iyi anlıyorum içinizi ferah tutun inşallah en kısa zamanda toparlar gerçekten minik bebişler daha güçlü oluyorlar❤️
Burcu__0506 muziceanne_ bende oğlumu 32+4 doğurmuştum 40 gün küvezde kaldı şimdi 3 yaşında ve sağlıklı çok şükür sizde sağlıcakla alın kucagınıza ve kim ne derse desin aldırış etmeyin
muziceanne_ Burcu__0506 çok teşekkür ederim 19 gün oldu salı günü çocuk doktoru görecek bakalım ne diyecek inşallah çıkarırlar
trkgleyla muziceanne_ oh maşallah darısı bize olsun, kaç kg da taburcu oldunuz acaba? ❤️ Rabbim birdaha böyle sıkıntılı ayrılıklar vermesin inşallah hayırlı olsun yavrunuz tekrardan 🥹🤲🏻
Cansu-Bade muziceanne_ merhabalar bende 31+3 te doğum yaptım 1650 gram oksijen desteği alıyor ve emme yutkunma refleksi yok emme sizde kaç gün sonra gerçekleşti ve sonra sizi emzirme için çağırdılar mı acaba çok merak ediyorum benim 7 gün oldu aklım hep kızımda
muziceanne_ Cansu-Bade 15 gün sonra emmeye başladılar önce biberonla sonra ben gittim bir gece hastenede kaldık hala emmiyor doğru düzgün saniye tutuyorum 1 2 saniye tutuyor bırakıyor tutuyor bırakıyor gece sürekli kalkıyorum gündüz sürekli uyandırıp emzirmeye çalışıyorum biberonu da aynı şekil yapıyor tutup bırakıyor bende kilo kaybetmesinden korkuyorum o yüzden sürekli emziriyorum mamada veriyorum onu da almıyor doğru düzgün biraz sabırlı olmamız gerek