2oglus Tklc inşallah canım çok bekledim 20aydir olmadı 🥺 yarın doktora gidicem herşeyime baksınlar gerekirse tedavi olmak istiyorum artık
2oglus Tklc denedim canım yumurtlama çatlama gördüm değerlendirdim ama yine olmadı 🥺 rabbimin vardır bir bildiği diyorum
AleynaResul 2oglus açıkcası ben görüyorum ama çok yenide olabilir ondan anlamayabilirler bi kan ver istersen ya da 1 hafta daha bekle net belli olur :)
2oglus AleynaResul teşekkür ederim canım 🙏😊 maalesef bu gece karın ağrısıyla uyandım adet olmuşum 🥺 nasip değilmiş
2oglus Tklc tabiki de öyle 🥰 napalim nasip ne zaman sa ozaman olur rabbimin vardır bir bildiği vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmis
Sennnnnnn 2oglus bende de maalesef öyle oldu hemde ovulasyon testi ile yumurtlama günümü hesaplamama rağmen
archerwoman 2oglus eğer o siliklik 5 dk içinde çıktıysa gebesindir ❤️🫶🏻ben iki oğlumu da erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrendim hiç belirgin değillerdi ❤️hayırlı olsun yazın buraya tamam mı iyi haberlerinizi
2oglus Sennnnnnn bende 3ay önce ovulasyon testi yapıp yumurtlama çatlama gördüm ama olmadı maalesef doktora geldim şimdi bakalım nasip artık