tugcesakzci Yenidoğan Deterjan Seçimi nasıl olmalı sizce? O çok bildiğimiz kokusunu çok beğendiğimiz Dalin, Uni Baby ile klasik yoldan devam mı? Yoksa tamamen bitkisel içerikli parfüm, paraben, bpa içermeyen Green Clean, Siveno mu alınmalı? Yoksa granül sabun mu? Hem burada tartışalım hem de blogda bununla ilgili bir yazı var beraber okuyalım. https://www.mutluanneleriz.com/2023/10/24/yenidogan-bebek-deterjani-secimi-nasil-olmali-marka-degerlendirmeleri/
Nnoktaa tugcesakzci çok araştırdım siveno’da karar kıldım. İçerik açısından diğerlerine göre en güveniliri..
Meleklerkorusun tugcesakzci dalin parfumsuz sivi deterjan kullandim herseyini yikadim ama dogumdan sonra lekeler olunca nolcak bilmiyorm
Busrata33 Meleklerkorusun geçiriyor merak etmeyin 😌Ben kullanıyorum ek gıda döneminde ek olarak leke çıkarıcı kullanmanız gerek sadece
elifsen E bebeğim granül deterjanı da temiz içerikli. Leke çıkarıcılar ile çıkarıp suda bekletiyorum sonra temiz içerikli sabunla makinede yıkıyorum, yoksa leke çıkmıyor
guzelanne01_ tugcesakzci ben dalinciyim sıvısını ve yumuşatıcını kullanıyorum çoçuklarımda Deterjan sonuçta ne kadar temiz içerikli olabilirki bir yerde kimyalsal karışacak hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum Dalininde hem kokusunu seviyorum hemde lekeleri çıkartıyor Arkadaşım bana siveno hediye etti büyük tuvaleti dışına çıkmıştı çıkarmadı bile öyle lekeli bıraktı ve sası sası kokuyor sevemedim açıkcası
busraakurt52 Ünibaby kullandm ilk kızımda indirim olduğundan ikinciyede aynısından aldk acıkcası hersey cok pahallı siveno veya üni baby hamgisimde indirim varsa onu alırım ama dalin en son alacağım şeydir almadm da 🌸
Deletedmom_85 Fey Aysetk Sinemfrkn Sinifcianne34 mervisk Lekeleri çıkartıyor mu kızlar deneyimleyen var mı aranızda?