Fener1608 Hlimee Ben şehir hastanesine gidiyorum orda bu hafta başlıcam inşallah siz de bir sorun soruşturun isterseniz nerede oturuyorsunuz hangi şehir
Nnoktaa Mavi-koltuk ben çok daha farklı hayal ediyordum. Ee tamam bebek bakımı emzirmek lohusalık doğum vs.. halbuki bilmediğimiz ne çok şey varmış. Mesela gebelik süresince salgıladığımız hormonlar. Psikolojimiz ne kadar çok etkiliyormuş. Bence toplumda gebe okulu denilince akla tamamen bebek bakımı vs geliyor. 🥰
Mavi-koltuk Nnoktaa evet kesinlikle ama değil yani. doğumu büs bütün rahmimizin yapıyor oluşuda bana ilginç gelmişti sadece ıkınmada biz devreye giriyoruz doğru ıkınmayla bebiş hop dışarda 😊😊
Smy17 Nnoktaa kesinlikle tavsiye ederim doğru bilinen yanlışlar her türlü eğitim veriliyor ve hemde yeni arkadaşlıklar kuruluyor herkes gebe olduğu için muhabbetler ortak oluyor tavsiyem sadece 25 ten ileri de hatta 30. Haftalar gibi gitmek çünkü yaklaştıkça bilgiler daha akılda kalıcı ve egzersizler daha faydalı oluyor 😊
Fener1608 Hlimee Bana 12. Haftada kaydını yapıcaz dediler bakalım çarşamba günü gidicem hastaneye ne olucak
Sumeyyealts Hzzz merhaba hangi hastane gittiniz eskişehirdesiniz sanırım bende eskişehirdeyim gebe okulu arayışım var
Hzzz Sumeyyealts aaaaa hemen hemen iletisime gecmelisin devletin vermis oldugu bir egitim ve ebeler inanilmaz tatlı ilgili simdi kayıt icin size onur hanımın numarasını yazayım hemen iletişime gecersiniz gitmenizi cok isterim ben cok faydasini gördüm 0 (531) 340 22 52
Semrabaris Nnoktaa gebe okuluna gititm cok faydalı oldu bence ebe psikolok ve diyetisyen geldi soru cevap yaptık verimli geçti bir ay her hafta bir gün gititim 4 gün sürdü güzel bir süreçti bence zamanı olan herkes gitsin. Öğrenecek çok şey var duyduğumuz hurafelerden yanlış bilgilerden koca karı bilgilerinden arının derim 🌹🌹
gudmorningbeya Nnoktaa ilk hamileliğimde gitmiştim inanılmaz faydasını görmüştüm hem doğum anında sancılarımı hafifletecek teknikler öğrenmiştim hem de doğum sürecine kendimi daha iyi hazırlamıştım bana çok faydası oldu şahsen evde küçük bir bebeğim olmasa tekrardan gitmek isterdim
Nnoktaa Geri dönüşleriniz ne kadar güzel ne kadar pozitif 🥰🥰 gidip eğitim alanlar ne kadar da faydalanmış. Mutlu oldum sizlerin ve kendi adıma 💙💙💙 Gelecek nesillere dair ümitlerim yeşerdi bilinçli annelerin yetiştireceği bilinçli bebekler.. 😍😍😍
Fey Nnoktaa keşke ilk doğumumda gitseydim demiştim çok keyif alıp çok şey öğrendim. İmkanı fırsatı olan mutlaka gitsin