Sulelina suyum çok fazla geliyordu uyardım dedim açılma sancı yok çektirmeyin sezeryana alın funda hanım vardı orda o beni azarladı her geleni sezeryana alsaydık dedi sabaha kadar bekletti asla suni filan vermedi sürekli nst çektiler kendim doğurmamı bekledi nst de en ufak sancı bile yoktu nasıl doğurcaksam bari suni ver onu da yapmadı suyum hızlandı artık bitmesine az kala iğne yaptı bebek içerde susuz kalmış enfeksiyon kapar diye bu iğneyi yapacağına riske atacağına sezeryan yapsaydı bunları yaşamazdım 12 saat boyunca beklettiler beni sabah başka doktor geldi dedi bebeği riske atmamak için sezeryan yapcaz şaka gibiydi gerçekten bunu diyen doktor emre neydi sezeryana aldı sabah hemen anestezicilerde de sıkıntı var sanırım ben ameliyat olduğum gün herkesi önce belden uyuşma yaptılar uyuşmadığımız için bide üstüne tam bayılttılar . Normalde kontrollere Mustafa Göktan beye gidiyordum ondan çok memnundum çok iyi doktor funda hanım ve Didem hanımdan asla memnun kalmadım Didem hanıma asla gitme zaten bilgi filan vermiyor bir şey sorunca da Allah bilir ben anlamam diyor dalga geçer gibi suyum geldiği gün Vildan hanıma gitmiştim kontrole asla demediki bebeğin duruşu doğum pozisyonu çok yakında doğurursun bebek aşağıda filan demedi uyarmadı beni üstelik sordum ne zaman doğar dedim tahmini dediki tarih veremem 41. Haftaya kadar beklerim doğmazsa alırım dedi öyle diyince ben daha doğmaz sandım çünkü asla kızım bak bu aşağıda doğar filan demedi akşamına suyum geldi zaten dediğim gibi ebeler ve hemşireler gerçekten çok iyi doktorların çoğu bir hiç benim gözümde öyle ilk denk gelen ebe kimse ondan da memnun kalmadım mahvetti bebeğimi asla anne sütü denemeden direk mama dayadı eşime biberon al meme ucu al demiş bebek biberona alıştığı için göğsümü kabul etmiyor slikon uçtan emiyor hep o ebe yüzünden o kadar zorlanıyorum ki anlatamam diyorum ki 50 milyar olsun özelde olsun gerçekten bu kadar çekmezdim odalar güzel ama prosedürleri kötü sonrayı beli uyuşturmadan taktılar mesela prosedür böyle dediler sancı odasında teksin ve dedikleri şeyi tek başına yapamıyorsuj 12 saat boyunca sitresten ağladım kimseyi almıyorlar birini alsalar insana morel olur burdan ne zaman çıkcam düşüncesi beni çok üzdü açıkçası doktorlar her sabah akşam başka doktor geliyor odaya kontrole biri başka bir şey diyor biri başka biri diyor sadece meyve suyu içeceksin öbürü diyor ekmek ye biri diyor kesinlikle yoğurt süt yeme öbürü diyor yoğurt ye ne yapacağımı şaşırdım 20 Milyar özele vermemek için orda doğurdum ama 50 milyar olsun kafam rahat olsun