Yelizka1998 Masalll_26 hiç bişey evladımdan önemli değil bida içmicem diyip attım atış o atış 6 haftalık dı bebeğim
Dilekonurr Masalll_26 pakette iki sigaram vardı, kahve yapayım içeyim de öyle test yapayım dedim içtim yaptım pozitif ve o an bitti benim için bıraktım ve hiç içmedim
Rumyy07 Masalll_26 ben bırakamadım ama azalttım son 8 günüm kaldı ve tiksinirim diye dua ettim tiksinmedim
LamiyaCetinkaya Masalll_26 İlk gebeliğimi öğrenir öğrenmez bıraktım, doğumdan sonra 2 sene emzirdim içmedim, sonra yeniden başladım ama uzun sürmedi 2.Ye gebe olduğumu öğrendim, ve yine bıraktım 😀
GigiRose Masalll_26 Bazı doktorlar günde bir kaç taneye kadar izin verebiliyor. Bence elinin altında bulundurma. Sigara yerine sakız çiğne örneğin. Kriz anını atlatıncaya kadar.
neanladinyurdagull Masalll_26 2. Hamileliğim ilkinde öğrenir öğrenmez bıraktım emzirmeyi bırakınca geri başladım 2. Sindede öğrendim bıraktım henüz doğurmadım 37 yiz büyük ihtimal gene emzirmeyi bırakınca başlarım.Kendimi zehirliyorum tamam ama çocuğumuda zehirleyemem hamileyken içerek