Kediannesi1 Masalll_26 cidden sinirimden ağlıcam artık baya azalttım ama içtiklerime yanıyorum şimdi nasıl içtim diye 30 haftalık olduk
ececan2006 Masalll_26 oglum icin birakmistim 16 aylik emzirme surecinde de hic icmedim simdi ikinciye hamileyim yine 2 sene emzirsem icmesem heralde tamamen cikti hayatimdan diye dusunuyorum 😂🙏🏻
Dileksue Masalll_26 bırakamadım kendimi zorluyorum krize giriyorum maalesef en son içiyorum çok zorlanıyorum 29 haftalık olduk ilk haftalar aşırı az içtim şimdi çok daha fazla istiyor canım
GigiRose Masalll_26 Bazı doktorlar günde bir kaç taneye kadar izin verebiliyor. Bence elinin altında bulundurma. Sigara yerine sakız çiğne örneğin. Kriz anını atlatıncaya kadar.
Pembeebulutt 1 ay sonrasında öğrendim ve hemen bıraktım tiksiniyor insan Şuan hala Türk kahvesi ve sigara dan iğreniyorum 34 haftalığız çok şükür 🤲🏻😍🧿
Minetkdemir Pembeebulutt inanirmisin bende gebe kaldigimdan beri Türk kahvesi ve sigaradan tiksiniyorum . Insallah sonrasında yine ikisininde bağımlısı olmam yine 🤭