Eda91- hangi hafta olduğunu hatırlamıyorum ama 2. 3. Aylar civarındaydı. Eşimle telefonda tartışmıştık telefonu yüzüne kapattım çok sinirliydim o an çişimi kaçırmışım gibi hissettim, hemen tuvalete gittim bi baktım kan. Eşimi aradım çabuk eve gel kanamam var diye, o da böyle zamanlarda çok telaşlanır annesini aramış onu da getirmek için, kayınvalidem de beni aradı yavaş yavaş hazırlan ani hareket etme ayaklarını da duvara uzat falan dedi, ben ağlıyordum ne dediyse öyle yaptım, neyse işte sadede geleyim; acil doktoru aktif kanama olmadığını kalp atışının pozitif olduğunu kanama miktarının azalmak yerine arttığını farkedersen tekrar gel dedi ve progestan fitil yazdı, 1 buçuk 2 ay boyunca kahverengi lekelenmelerim oldu, 1 hafta sonra lekem azalıyordu kontrole gidiyordum alttan muayene ediyorlardı (kanama miktarına ve dokusuna) ertesi gün yine artıyordu lekelerim. En son artık bunu farkettiğimde lekemin bitmesini bekledim ve kontrole öyle gittim alttan muayene olmak istemediğimi sadece karnımdan aktif kanama Alanı var mı bebeğimin kalp atışı var mı onu kontrol etmelerini istedim o şekilde düzeldi, tabi bu süreçte hep istirahat halindeydim yemek temizlik hiçbişey yapmıyordum sadece fitile devam, en önemlisi de stresten uzak kalmak tabiki, ve sonuç şu an 29 hafta olduk çok şükür rabbime bi problemimiz yok 🌸