Burcu35 Kubra66 canım 8 aylık evliyken hamile kaldım. Başlarda korunuyordum sonra eşimin çok istemesine üzerine hapı bıraktım ve kadın doğum doktoruna genel kontrole gittim ne olur ne olmaz diye doktordan 2 ay sonrada hamile kaldım şuan 31 haftalığım 😊 doktora gidip genel bi kontrol yaptırmanı tavsiye ederim bi problem olmazsa 1 sene boyunca tedavi uygulamıyor zaten. Ama kontrol zaten her evli bayan için şart hem aradan çıkmış olur bu sebeple
Yasemindemirtas Kubra66 insallah canım 🌸 rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Ama hemen olsun istiyosanz eger, doktoruna bi git En azından folik asit başlatır sana. Tiroid degerlerine bakarlat
Sedaahmet Kubra66 7.ayımızda hamile olduğumu öğrendim bende. 😊 ama ilk 3 ay cocuk icin hic deneme yapmadık. 😁 3. Aydan sonra cocuk istedik ve istedikten 4 ay sonra hamile kaldım. Şuan 6 aylık hamileyim. 😊😍
Kubra66 Ecece Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım inşallah 💕😘 darısı başımıza insallahh 😍😘
Elvn Kubra66 ilk aydan kaldi kazazade oldu neyse bubdada vardr bir hayr yalnz sehrdym Rabbim arkads olsn dye verdi kesn bna 😊😍❤
Kubra66 Elvn bende çok yalnızım gurbetteyim tek basimayim insalllah rabbim banada verir bir can yoldaşı 😍😘. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕
Cansn Kubra66 hamile kalmak isteyen her kadının öncesinde kadın Doğuma gidip hormonlarına smear testine vs bakılmalıdır. Lütfen daha bilinçli anne adayları olalım. Öncesinde git rutin tetkikler yapılsın seninde için rahatlasın.
Kubra66 Cansn evett biliyorum canim ama bazi Doktorlar 1 yıl geçmeden gelmenin manasinin olmadığını söylüyor. Ki araştırdığım kadarıyla da öyle o yüzden acaba 5 ay erkenmi diye düşündüm.
Kubra66 Gulzar rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕 çok teşekkür ederim
BBusraa Kubra66 1 sene geçmesini istiyor genelde doktorlar canım çocuk için ki daha yeni evilisiniz insallah olur. Ovulasyon zamanlarına dikkat et bence o da önemli bir etken☺️ ben evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım isteyerek şimdi 3.5 yasında kızım ve kardeşini bekliyoruz nasipse 🥰🥰
Kubra66 BBusraa her ay özellikle takıp ediyorum hatta bir ay 6 gün gecikmem oldu ve ovulasyon günüm tutmuştu dedim herhalde oldu ama erken sevinmisim olmamış maalesef. Evet bende öyle duymuştum o yüzden beklemelimiyim gitmrlimiyim kararsiz kaldim.😍😘 Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕
Yesim_Ercan Kubra66 evlendigim gibi hamile kaldim bebek 2 aylikken hastaneye gittim ztn 2 aylik hamileydim dugun gunumde regl dim
2kizannesi- Kubra66 Bildiğim kadarıyla 1 sene olmadan zaten tedavi falan yapılmıyor daha çok erken olmuyor diye düşünmek. Evlenince zaten bütün hormonsal düzenler değişiyor, biz korunmadığımız halde 1 sene üstüne hamile kaldım 😊
Dml_bgrc Kubra66 5 aylıkken hamile kaldım ama ondan önceki üç ay denememize rağmen olmadı ilk ayda ve evlenmeden önceki ayda doğum kontrol hapı kullanmıştım etkisinin geçmesi uzun sürüyor falan dediler şimdi bin şükür 10 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldurur inşallah ☺️
Kubra66 Dml_bgrc aminn inşallah canim rabbim bizede nasip etsin inşallah 💕 Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕
defnekrmn Kubra66 çocuk için erken yada geç diyenleri hiç dinlemeyin kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman eşinizle konuşarak planlar yapabilirsiniz. Ben bu sene Temmuz’da evlendim şuan 19+3 üz hemen oldu bi ay bile beklemedim açıkcası gerek duymadım çünkü artık çalışmayı düşünmüyordum evde de tek başıma nereye kadar dedim en azından bebeğimiz olursa Allah’ın izniyle onunla vakit geçiririm dedim 🙏☺️ Darısı size inşallah Ama bi doktora görünmekte fayda var içiniz rahat eder en azından ☺️
Kubra66 defnekrmn aminnnn inşallah 💕 cook teşekkür ederim bende temmuz geliniyim bizde ilk Aydan belli istiyoruz hazırız bu sorumluluğa inşallah rabbim bizede nasip eder 😍😍😘 Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕
EgeAysimaAras Kubra66 korkma canım benim evlendikten 2 sene sonra oldu dr gitmedim hiç seninki daha çok erken dr için benim bu üçüncü her geç çocuk sahibi olmak sizin hamile kalamıycanız anlamına gelmez ki rabbim zamanını bekliyodur büyük Allahım seninde kucağını doldursun inşallah ❤️😘
Kubra66 EgeAysimaAras amin Allah razı olsun canim😍😘 Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕
blackeagle Kubra66 ben evlendim ve 3.yılımızda bebek istedik 2 yıl korunduk ama 1 yıl bebeğim olmadı 1 yıl bekledik doktora gittik tedaviye tam başlayacaktık ki kendiliğimden hamile kaldım bence 1 yıl bekle canım :)
Kubra66 blackeagle yaa rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕 teşekkür ederim 😍
Puhukuzusu Kubra66 Kubra66 9. Ayı. İstedikten 5 ay sonra oldu. Acele etme , genelde doktorlar; 1.yılın sonunda gidilmeli diyor, yani 1.yılın sonunda normal yollarla olmuyorsa. Tabii ki senin tercihin hemen de gidebilirsin, seni bilgilendirirler.
Popmum Kubra66 ben evlendikten 2 sene boyunca korundum. 26 yaşındayım bebeğim yıl dönümümüzde ilk korunmayı bıraktığımda gelmiş. 2 sene gezip tozup aile birliğimizi düzene sokmakla birbirimizi evlilikte de tanımakla geçti. 5 ay bana göre çok erken böyle şeyler sen hazır olduğunda değil Rabbim sana vermek istediğinde oluyor. Sabır edin acele etmeyin.
Kubra66 Popmum tabikii naaipten öte yol yok. Ama hazır hissediyoruz gezip tozduk yeterince. İnşallah Rabbim nasip etsin 😘 allah analı babalı büyütsün insallahh 💕