Kubra66 Arkadaşlar merhaba ben evleneli 5 ay oldu ve eşimle bebek istiyoruz ama henüz olmadı Doktora gitmek istiyorum ama bir yandanda erkenmi diye düşünüyorum? Sizce ne yapmalıyım be sizler kaçıncı aylarinizda hamile kaldiniz? Şimdiden teşekkürler 💕
celileturk Kubra66 1aylık evliyken 15 günlük hamileydim üstelik korunurken çok üzülmüştüm ama şimdi iyiki diyorum.
Alyaveannesi Kubra66 bizde 8. Ayimizda istedik oldu canimm ama benim ilk baslarda sut hormonum yuksekti 3 ay boyunca hap sonucunda dusuruldu ondan sonra hemen hamile kaldim sende bi hormonuna baktir istersen ben bi oylesine kontrole gitmistim ilerde hamile kalmam icin sorun varmi diye doktor bana hapa baslatmisti
Mertcanbusekarakaya Kubra66 bizim eşimle ikimizin bir sorunu yoktu ama 1.5 yıl sonra hamile kaldım hemde eşim şuan askerde ve izne gelince hamile kaldım gelmesine 12 hafta var eşimin 😂 allah ne zaman vereceğini çok iyi biliyor canım hiç acele etme ☺️🙏🏻
Migrenligebe 2 aylikken hamile kaldim, baslarda ben de acaba cok mu erken oldu diyordum ama, gercekten aile gibi hissetmeye basladik ☺️ Ayrica kocana guveniyorsan, iyi bir baba, iyi bir es olacagini dusunuyorsan beklemene gerek yok ☺️
Kubra66 Migrenligebe güveniyorum çokta istiyoruz inşallah bizede nasip olur 😍 Rabbim analı babalı büyütsün insallahh 💕
Kubra66 celileturk masallah bizde ilk evlendigimizden beri istiyoruz çünkü 4 yıllık bir nişanlılık suremiz oldu 😃😘 insallah bizede nasip olur 😍 Rabbim analı babalı büyütsün insallahh 💕
Kubra66 Alyaveannesi doktora gitmek daha iyi gözüküyor bu yazdığına göre canim cok teşekkür ederim rabbim anali babali büyütsün insallahh 💕
Kubra66 Mertcanbusekarakaya doğru çok haklısın nasip isi ama insan isteyince birde pimpirikleniyor 💕 rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕
Bayanminyon07 Kubra66 bizde bekledik biraz 1.5 yıllik evliyim.şuan 6 aylık hamileyim 😊💕 acele etme canım bazen hemen olmayabiliyor rabbim vereceği zmani biliyor sen yine de içimde kalmasın diyorsan bir doktora git hormon tahlilleri ne baktır eşinle beraber en azından için rahat etsin ama doktorlar zaten 1 sene dolmadan tedavi vermiyorlar bebek için beklemeyi oneriyolar bazen stres bebek konusunu kafaya taktikca da olmuyor akışına bırak ummadığın anda gelir bebiş inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤗
Kubra66 Bayanminyon07 aminn insallahh💕 evet çok haklısın ama insan bir acaba bir sorunum var diyo gidecegim galiba dedigin gibi icimde kalmamasi daha iyi teşekkür ediyoeum😍😍💕💕
tomurcukannesi Kubra66 ben 6. Ayımda kaldım. 6 Ay hap kullandım bıraktım adet gördükten sonra denedik hemen hamile kaldım☺️
Kubra66 Mahmure1903 aminn canimm cok teşekkür ederim rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin inşallah 💕 tomurcukannesi masallah rabbim bizede nasip eder insallah 💕
Mahmure1903 Kubra66 bende 9 aylık evliyken hamile kaldım 9 aylık hamileyim şuan son günlerim 😊 Oluru a bırak kafana takıp stres yapma canım ummadığın anda oluyor ☺️ bizde olursa olsun gözüyle bakıyorduk rabbim Bi anda nasip etti ❤️ inşallah sanalda nasip eder ❤️
Yasemindemirtas Kubra66 insallah canım 🌸 rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Ama hemen olsun istiyosanz eger, doktoruna bi git En azından folik asit başlatır sana. Tiroid degerlerine bakarlat