Aylanursu Smhaa_61 Aminn canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun bebeklerimize sağ sağlım kavusalim☺️
Dilansalman Smhaa_61 37+2 bel ağrısı ve aşşağıya olan baskıdan yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum Allah hepimize güç kuvvet versin 😌
sinemm48 Bu kemiklerin açılırken ağrısı oluyormuş diyorlardı haklilarmis. Bel ağrısı ayrı bir başlık. Ara ara giren kasik ağrıları da cabası. 36+2 den selam olsun 😂
Meoss sinemm48 yatamıyoruz oturamıyoruz her yerimız agrıyor sabırlı olmak lazım hayırlısıyla dogsunlar ınsallah
Tubilu Ben de bugün 37 oldum. 35 de 1 cm açılma ve sancıyla hastaneye yattım. Ciğer geliştirme iğnesi yaptılar . 1 hafta sancı kesmesi için Nidicard ilaç içtim.
Berfinakt Smhaa_61 bende 40 dk önce 37 haftalık oldum bel ağrısı aşırı şişlik ödem halsizlik var 8 kasımda mecburi sezaryen olucam heyecan var bakalım nasıl olucaaak 🙃
Asillll16 Smhaa_61 bende bugün tam 37+1 oldum. İki normal doğum yaptım buda normal görünüyor. Allahtan bişey olmazsa normal insallh
Sedaki Aylanursu benimde aynı çarşamba 38 oluyorum. Bugün tam 37+3 oldum. Normal bekliyorum bende bakalım ne olur bilinmez
Aylanursu Sedaki Hayırlısı olsun hakkımızda sağlıcakla hangisi olucaksa o olsun kavusalim miniklerimize☺️
Sedaki Smhaa_61 37+3 üm. Normal bekliyoruz bi aksilik olmazsa. 2 gün önce bir bel ağrım oldj geçti. Bir de dün bel ağrısı girdi. Her tarafım ağrıyor. Bende yürüyüş yapsam iyi olcak ama çıkmaya üşeniyorum resmen kolumu kaldırcak halim yok
Smhaa_61 Sedaki dimi ya bende öyle hurma yemeye başladım son haftalarda yemek çok iyiymiş rahmi yumuşatıyormuş doğum için