Merhabalar kızlar 🌸🌸 30 Ekimde yani bugünü saymazsak iki gün sonra sezaryen ile doğum yapacağım🫠 Doktor su seviyesi alt sınırda daha fazla beklemeyelim dedi. 38+3te olmuş olacak doğum. Epiduralle sezaryen planladık. Ama çok heyecanlanıyorum biraz da korkuyorum geceleri uyku sıfır😵💫 sonrası çok sancılı olur mu operasyonu düzgün yapabilecekler mi bebeğim sağlıklı doğabilecek mi kafamda deli sorular.. Dualarınızı eksik etmeyin nolur🤲🏻🧿❣️❣️
30 ekim doğum olacak sakin kalamıyorum 🥲
Bahar1644 çok teşekkür ediyorum ben de size kolaylıkla ve çok güzel geçecek bir doğum diliyorum🥰 bana söylenen epiduralde düzenli aralıklarla sürekli ağrı kesici veriliyor ve sezaryenden sonra da bir süre bu ağrı kesici verilmeye devam edildiği için daha acısız oluyor. Spinalde bir kere uyuşturuyorlar etkisi geçince ağrı hissetme ihtimalin daha fazla oluyprmuş. Yani yaşamadım ama duyduğum ve doltorun söylediği bu şekildeydi ben de epidurali tercih ettim.
Kuz ay bizde 30 ekim sezeryan 38+4 olacagız bizde benımm ikinci sezeryan olacak bende çok heycanlıyım tedirginim
blueberyy00 ilki nasıl geçmişti 🥹 kolaylıklar diliyorum🤲🏻
Kuz son rahat günleriniz 😀 rahat rahat evde zaman geçirin,işleriniz varsa onları yapın,oturun ayaklarınızı uzatın dizi film izleyin resim yapın müzik dinleyin:) belki böyle zaman daha hızlı geçer :) bizde 37+2 yiz normal doğumu bekliyoruz 😔
aysenur30a 🫠🫠🫠
Kuz bende size kolaylıklar diliyorum inşallah çok kolay geçer ilki benim güzeldi kolaydı tek zor yanı kızım solunum sıkıntısı oldu su yutmuştu küvözde kaldı onun dışında çabuk toparladım kolah geçti dogumum
Alllah kolaylık versin inşallah çok rahat geçer bebişinizi sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız 🤲 en son kaç kg idi bebişleriniz 38.haftada
Valla canim diyeceğim tek şey 2gunun tadını çıkar gez ye ic eğlen lütfen temizlikte uğraşma çünkü ameliyattan sonra hicbiswy yapamiyorsun zaten ilk gün ağrılı acılı yani sonra 10gunde toparladım ben benimki spinaldi epidural daha iyidir heralde bilemiyorum ama yenidogan bebek dikişlerle 2saatte bir emzirme rutini ve uykusuzluk o ilk 10gun insan bunalıma giriyor ben pozitif kalanların bebeğinin direk emen sorun cikarmayan sessiz sakin bebek olduğunu düşünüyorum. Erkek bebek de ekstra yoruyor yani 😮💨 bez değişirken bile bi mücadele ve ortalığı sulamasi felan kiz bebekler sakın genelde
Kuz bende 31 ekim salı günü 38+2 de doğum yapacağım inşallah🥹 ilk doğumum ve korkuyorum bende Allah yardımcımız olsun🤲🏻ama ben normal doğuma cesaret edemediğim için sezaryan oluyorum umarım iyi olur herşey🩵
Kuz korku heyecan normal canım. Doğumdan sonra çok rahatlatacaksın . Bedenen Özgür olacaksın tüm şikayetlerin anında dinecek ( mide yanması , çatı ağrısı, şişkinlik, nefes alamama, rahat taramama) üzerinden bir yük kalkacak. Ben de ilk sezeryan oldum ilk başlarda sadece yataktan kalkarken zorlanıyordum. O da bir 10 gün filan. Hiç korkma çok rahatlatacaksın. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
vanilyali99 benimki de erkek 🥲 Allah yardımcımız olsun çok doğru🌸