YigitPoyrazMomm Yagmur_54_61 benimde sol ve karnımın altı kısmi vajina yakın olan bölgeye özelikle saplaniyor magnezyum kullanıyor musun canim
Yagmur_54_61 YigitPoyrazMomm kulanıyorum akşam içiyorum bardakta eritip ama işe yaramıyor batma hissi oluyor kasılıyor
YigitPoyrazMomm Yagmur_54_61 hepsi de doğuma hazırlık yalancı sancılar galiba Allah bir avazda kurtarmayı nasip etsin inşallah canım az kalmış senin doğumunda rabbim bir seste kurtarsin
YigitPoyrazMomm Yagmur_54_61 ah evet o anı kasilma ansız heryerde oluyor en korktm şey ya birden gerliyor bide bence hepsi doğuma hazırlık düşünsene bunlar yaşamasak doğum yapacağımiz zaman bir anda böyle şeyleri aniden yaşasak ölürüz Allah korusun
Yagmur_54_61 YigitPoyrazMomm benim ilk gebeligim fazla bişe bilmiyorum ama gercekten dediniz gibi ani geliyor yani dogum belirtilerimi
YigitPoyrazMomm Yagmur_54_61 Gebe okulundan aldığım derslerden biriydi canım sende ss al dursun doğum belirtilerinde nişan ve 2 dk bir veya 5 dk bir gelen sanci çıkması belirtilerinde yer alıyor kuzum 
aysenuurr11 YigitPoyrazMomm evet ben bayadir iciyorum magnezyum ama artik dogum yaklastigi icin sanci kasilma normal geliyor