December YigitPoyrazMomm pazar günü randevum var nst ye giriyorum iki haftadır sancı çıkmıyor ama kasılma sık yaşıyorum. Cok olursa iki kere magnezyum al dedi doktor. Zamanında gelsinler inşallah ben de çok korkuyorum. Sezaryen olcam ben 12.12 de alırım bebeği dedi cok heyecanlı 😁
Gzmary35 Kızlar bende 32+6 haftalık şuanda serklajlıyım ve bebek daha dönmedi sezeryan gibi gözüküyor sizce 37+1 erken mi olur bebeğin gelmesi için babası ile aynı gün doğum olcak eyer. 37+1 olursa ben o zaman olsun istiyorum
YigitPoyrazMomm Gzmary35 valla kuzum inşallah vaktinde gelir spor yapmana engel var mı peki bebegin dönebilirde
Nurr29 Bizde 32+3 olduk bende ayağa felan kalkınca sanki doğacakmış gibi hissediyorum yaa çok fazla baskı yapıyor çok korkuyorum bende erken gelmesinden
YigitPoyrazMomm Nurr29 sağ salim vaktinde gelirler inşallah seninde agrilarin var mı canım karın bölgende falan nasıl
Alexab YigitPoyrazMomm 33+3 bende de aynısı oluyor. Çocuk kanalda, bazen şimdi kolunu çıkaracak heralde diyorum 😀 can yakıyor, çiş sorunu ayrı. Baskısı ayrı. Az kaldı büyüdüğü için yerine sığmıyor oluyor bunlar. Sağlıkla doğsun.
YigitPoyrazMomm Alexab oyy yerim bebisleri ya maşallah diyelim uslu uslu dursunlar da vaktinde gelsinler😂💞
sevaldqn1 YigitPoyrazMomm elini kolunu çıkaracak diye korkuyorsun hatta bazen durumaz ağrı yapıyor ama normal canımm bu haftada bende de olmuştu şuan geçti
YigitPoyrazMomm sevaldqn1 aynen öyle canım ama sanmıyorum devam etmedi sürece uyuyordur çünkü mübarek maşallah gece gündüz antrenman yapıyor 😂
Nuresalo633 YigitPoyrazMomm al benden de o kadar 34+0 şuan haftalıgım WC sık sık alttan batma çok kasılma çok hiç durmuyor baskı yapıp duruyor umarım erken gelmez
YigitPoyrazMomm Nuresalo633 sağlıkla gelsin minikler canım vaktinde gelsinler biz razıyız herşeye ama zamanında gelsinler insallah
sevaldqn1 YigitPoyrazMomm 35. Haftadayım şuan hissetmiyorum bak ben artık o haftalarfa yerimde oturamiyordum acayip batıyordu birden bire yerimden hopluyordum ki bide benim kaburgalarım falan kırılcak diye korkuyordum 😂
aysenuurr11 YigitPoyrazMomm arada benimde oluyor doktoruma sorduğümda kasılma varken olur dedi kasilmalarda günde 8-9 kere olabilir normal dedi ben 36+1 haftamdayim.
YigitPoyrazMomm aysenuurr11 magnezyum içiyor musun peki canım ben ilacı kullanmaya başladıktan sonra ağrılarım hafifledi biraz
aysenuurr11 YigitPoyrazMomm evet ben bayadir iciyorum magnezyum ama artik dogum yaklastigi icin sanci kasilma normal geliyor