Baby_hurma Tugbaserin ben hüma hastanesinde perinatanoloji uzmanında yaptırdım detaylı ultrasonumu çok memnun kaldım. Zaten bır orda bir doktor var uzman olarak.
Hnd3535 Annetubiss tuncay özgün öneririm özel hoca prof perinatolog kendisi. En son nakit 2500 dü aşırı yoğun gitmeyi düşünüyorsanz bir an önce randevu alın
Nurouz Annetubiss ben 19 da gittim detaylı da sıra yoktu doluydu aralığa kadar dolu dendi mecburi özelde yaptirdim
Ayayayayayayayayay Annetubiss biz Kızılayda yaptırdık Şerif bey vardı oldukça memnun kaldık tek tek her seyi anlatiyor
Baby_hurma Monaaa temmuz ayında yaptırmıstım 2000 tl idi ozaman. Doktorun adı mehmet tayyardı perinatalojı uzmanı çok ilgılendi çok memnun kaldım
Monaaa Baby_hurma benm randevumda 30 unda ikiz gebelk 6.600 tl dedi baya zamlanms. Hümada mı yaptrıdınz kendı kliniğindemi
Baby_hurma Monaaa evet ozamandw ıkız olunca bı kat daha fazla alıyoruz demişti çünkü ayrı ayrı bakıyot. Zamlanmıstır kesin ah ah Allah yardımcımız olsun herseye o kadar zam geliyor ki yetişemiyoruz. Hüma hastanesinde oldum
Melos066 Annetubiss Ankara’dan bildiğim kadarıyla detaylı randevusunu erken almak gerekiyo 12 16 hafta aralarında yani anca sıra geliyo ben 14. Haftamda aldım 10 gün sonra gidicem ama her şehir aynı mı bilemem
Annetubiss Melos066 teşekkür ederim ben kayserideyim randevu aldım çok şükür çarşamba günü gideceğim ❤
Tugbaserin Annetubiss merhaba siz hangi doktordan aldınız ? Şehir hastanesinden alamadım bende sıra ocak ayına kadar veremiyoruz o zamanda haftanız geçiyor dediler