Annetubiss Hanımlar merhaba Kayseri de olup şehir hastanesinde detaylı ultrasona giren oldu mu 19. Haftadayim pazartesi doktor randevusu aldim ilk defa gideceğim o hastaneye kendi hastanemde detaylı yapılmıyor bilgilendirirseniz sevinirim❤
Haticelisa Annetubiss muayne oluyosun sonra dr detayli icin gidip sorucaksin diyor randevuyu bana aylar once ayin 15inde sira aciliyor sabah erkenden gelip sira alman lazim sonrasinda gun veriliyor 30 kisi felan aldiklarini soylemislerdi o siraya girebilirsen detayliya randevu almak hakkin oluyomus felan demislerdi bende gidip gel ugrasamayacagim icin malesef ozelde yaptirdim
Hnd3535 Annetubiss tuncay özgün öneririm özel hoca prof perinatolog kendisi. En son nakit 2500 dü aşırı yoğun gitmeyi düşünüyorsanz bir an önce randevu alın
Nurouz Annetubiss ben 19 da gittim detaylı da sıra yoktu doluydu aralığa kadar dolu dendi mecburi özelde yaptirdim
Annetubiss melteW detayli randevusu degil benimki su an normal randevu için önce almak gerekiyormus sonra onlar bize gün veriyormus telefon ile konustugumda bu sekilde dedi. Pazartesi gideceğim bakalım detayli icin bana gün verecekler mi veya bana sira gelecek mi
melteW Annetubiss anladım önce kadın doğum sizi yönlendirmesi gerekiyor müslim bey ve haççe Hanım var ben müslim bey de yaptırdım
melteW Annetubiss baya yoğun oluyor ben riskli gebelik olduğum için sevk edildim biraz hızlı ilerledi
Melos066 Annetubiss Ankara’dan bildiğim kadarıyla detaylı randevusunu erken almak gerekiyo 12 16 hafta aralarında yani anca sıra geliyo ben 14. Haftamda aldım 10 gün sonra gidicem ama her şehir aynı mı bilemem
Tugbaserin Merhaba ben normalde hümaya gidiyorum ama detaylı ultrason için şehir hastanesinde bi doktora düzenli mi gitmek lazım ? Bir de yine de ücret ödeniyo mu detaylı ultrason için ?
melteW Tugbaserin merhaba hayır muane için oraya gitmenize gerek yok sadece 19 _24 hafta arasın da şehir hastanesi bir kadın doğum doktoruna görünüp onun sizi perinatoli bölümüne yönlendirmesi gerekiyor herhangi bir ücret de ödemiyorsunuz
Baby_hurma Tugbaserin ben hüma hastanesinde perinatanoloji uzmanında yaptırdım detaylı ultrasonumu çok memnun kaldım. Zaten bır orda bir doktor var uzman olarak.
C9-3_g Tugbaserin bende hüma Hastanesi takipliyim ve detaylı ultrason daha bu ay yaptırdım hüma Hastanesinde yapıyor lar
mutlugebe_38 Şehir hastanesine normal muayeneye 16. Haftada gitmeme rağmen ayrıntılı ultrason dolu dediler. Riskli gebeler öncelikli olarak giriyor. Bende Hümadan randevu aldım.
Annetubiss melteW memnun kaldınız mi peki bu gidişle bende orada yaptıracağım çünkü sıra gelir mi gelmez mi bilmiyorum ayrıca çalışıyorum sürekli izin almam gerekiyor sira vs icin
melteW Annetubiss özel gibi ilgi beklemeyin bebeği de göremiyorsunuz ama gayet detaylı bakılıyor 15-20 dk sürüyor zaten sizi bilgilendiriyorlar sonunda
Ayayayayayayayayay Annetubiss biz Kızılayda yaptırdık Şerif bey vardı oldukça memnun kaldık tek tek her seyi anlatiyor
melteW Annetubiss sadece doktorun önünde ekran var siz uzanıyorsunuz doktor ultrason bakıyor detaylıca