Merve171214 caniminikizleri şu sıra oğlum ve kızım için kargolar çalışıyor ama dün kendime apple watch için renkli kordon ve telefonum için kılıf aldım birde fincan takımı 😊
caniminikizleri Merve171214 güle güle kullanın fincan dedin mi bende akan sular duruyor acaba hangi modelden aldın bakabilirmiyim kahve çok severim o yüzden bir sürü fincanım var 😀
KuzeyinAnnesi10 caniminikizleri kendime almayalı uzun zaman oldu ya hep bebeğe alır oldum kendim için çıkıp yine ona alıyorum. Kaban alicam nasipse bugün ama yine kendimi e bebekte bulurum. 🤦🏽♀️
caniminikizleri KuzeyinAnnesi10 hamile iken hep öyle olur zaten kendine diye cıksanda kendini hep bebek reyonunda bulursun ben ikizlerime hamile iken hep öyleydim birde benim ikizdi heyecanım bam baskaydı hepsi çifter çifter alındı bi 20 bin gözden gtmişti 😍
KuzeyinAnnesi10 caniminikizleri benim alınacak bitti ama gözüm doymuyor çocuğa 2 yaşına kadar kıyafet almışım düşün 😂😂😂
Merve171214 caniminikizleri migrostan ikili kahve fincanı aldım şu 150 tlye gelen zebralı flamingolu olanlardan benimde fincan takıntım var çok seviyorum bir de böyle değişik kupa 🥰
neanladinyurdagull caniminikizleri 3 yaşında çocuğum var ve hamileyim 37 haftanin içindeyim eşim çocuktan daha beter artık sen tahmin et 😅
caniminikizleri Merve171214 aynı ben bende çok severim hem kupa hemde fincan asırı takıntım var güle güle kullan sende canım 😌