caniminikizleri Zumzugukodummuzzingillatirim renk degişimi yani kendini nasıl mutlu ediyorsan o şekilde ol tabiki 😄
caniminikizleri Serap-asel gecmiş olsun canım sakın ol rabbim kolaylık versin ev işi kimsenin bitmez yap yap aynı oluyor
Burcudoga caniminikizleri bugün doğum günüm olunca ben 😂dün hastane dönüşü kampanyali çanta satan bir mağaza gordum 2 tane canta aldım kendime dogum gunu hediyesi olarak 😍en sevdiğim şey 😂😂
Burcudoga caniminikizleri çok teşekkür ederim, genelde her sene yaparim, özellikle de doğum gunumde mutlaka istediğim bişey alırım kendime 😂çok teşekkür ederim bu arada 😍
caniminikizleri Burcudoga valla ne güzel kendine bunu edinmişsin ben doğum günü falan beklemem gözümün beğendiği herşeyi alırım daha geçen de de konya’dan şişme mont almıştım 😄
Mmnj caniminikizleri dün cıktım carsıya ogluma iç çamaşırı kendime iç çamaşırı birde pijama almışım 🤣alt olarak çok hoşuma gitti gecerken gözüme çarptı yeterli miktarda param yoktu dahada kızıma puset örtüsü alcaktım
caniminikizleri Mmnj güle güle giy canım iç çamaşırı her ceşitini alırım valla çünkü çok seviyorum 😄😆
Burcudoga caniminikizleri bende tâbiki beklemiyorum normal zamanda da gidip mutlaka alirim istedigim ne varsa ama doğum gunumde hiç es gecmem,o gün almak istedigim bişey yoksa bile gider takı vs alırım her daim kullanirim 😂😂
superstar_00 caniminikizleri Ben hamile değilim kızım 15 aylık ona almış olduğum anne bebek bakım çantası resmen paramparça oldu 1 yıl bile geçmeden o yüzden ikincisini ebebek’ten alıyorum.😁😁
neanladinyurdagull caniminikizleri 3 yaşında çocuğum var ve hamileyim 37 haftanin içindeyim eşim çocuktan daha beter artık sen tahmin et 😅