Aabbccc tatlibebegim_ hiç bilmiyorum tek çizgiyi görünce oturup ağladım ara ara. Baktım gözü yaşlı baktım hep öyle dikkatli sanki bakmadim
Eses25 Sık dişini o zaman pazartesi ver test vernceds yükselme bekkıosun ıkı gune bır oda stres oluyor ondan beklemek en mantklısı
tatlibebegim_ Aabbccc ben kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum hiç merak ettim valla pazar günü hemen yapp😂
Aabbccc tatlibebegim_ ayyy inşallah inşallah inşallah canım benim yaaa😍😍😍ama işte tek sorun sonradan çift çizgi oldu o an nasıl görmedim 😯
Aabbccc tatlibebegim_ ilk zaten burda paylaştım negatif diye üzgün bir şekilde kuruma çizgisi değil mi diyorsunuz 😯
tatlibebegim_ Aabbccc değil bence yani kuruma çizgisini atıcam bak sana 11.gün yaptıkdan sonra ertesi günü nasıl olduğunu yada bi kaç saat sonrası tam hatırlamıyorum ama
tatlibebegim_ Aabbccc üsttekini atmıştım zaten 11.günü alttakide ertesi günü dite hatırlıyorum kuruma çizgisi olduğu çok belli
Aabbccc tatlibebegim_ ama siliklik var gebesiniz o nasıl oldu tatlim anlamadım😂çok mutlu ettin beni ya kuruma çizgisi olmasından korkuyorum
Ysmnpmk Aabbccc benim 13.gun aşırı silik bir çizgi çıkmıştı ama ilk 5 dakikada değil 1 saat sonra görmüştüm sonra kan verdim 7.8 değerim çıkmıştı . Ama kimyasal oldu
tatlibebegim_ Aabbccc hayır yani bianda silikken koyulaşma olmuş baksana kız 😂ben var diyorum hayırlısı inşallah haber et yinede buraya
Aabbccc tatlibebegim_ yani dimi silikken bı anda öyle olması çok manidar 😂ederim tabiki özellikle sana canm Pazar günü evde yapayim mi tekrar
tatlibebegim_ Aabbccc elinde test varsa yarın ilk idrarınlada yapabilirsin aslında ama sen pazar yapmak istiyosan yap tabi negatif çıksa bile mutlaka kan ver