Aabbccc tatlibebegim_ varmıdır ya acaba 10.daha erken ama sen yapmıştın diye güç aldım da arada kaldım bende
Aabbccc tatlibebegim_ sırtım ağrıyor kasık ağrısı vardı kasık ağrım geçti sırtım ağrıyor bı dr başım çok ağrıyor adetten önce migrenim hep tutardi
tatlibebegim_ Aabbccc iğnenin vücuttan etkisi çabuk gitsin diye bol su içmiştim ben onu dedim sende içtin mi diye
tatlibebegim_ Aabbccc valla canım umutlandırmak hiç istemem ama bu kuruma çizgisine benzemiyor burda kuruma çizgisi gördüm o kadar hepsi yayılmış bi şekilde rengi koyuydu
Aabbccc tatlibebegim_ valla işte böyle kuzum ne yapayım çok hevesleniyorum ama niye o zaman hemen çıkmadi anlamdım ki ciktida ben mi görmedim ya da
Aabbccc tatlibebegim_ bı yerde gördüm kuruma çizgisiyse su dökün eğer o çizgi giderse kuruma cizgisidir diye gitmezse hamilelik çizgisi diye okudum doğru mu😂
tatlibebegim_ Aabbccc sen mi görmedin acaba çünkü çok silik olup idrar yayıldıkça koyulaşmışta olabilir
Aabbccc tatlibebegim_ hiç bilmiyorum tek çizgiyi görünce oturup ağladım ara ara. Baktım gözü yaşlı baktım hep öyle dikkatli sanki bakmadim