Momnesrin Minik-ve-annesi bende sendenim desem olur galiba😂hep hamileligimde dikkat edecek sağlıklı beslenip sadece bebege kilo aldırcam derdim😂çok şükür bebek te aldi bende masallah🥹63 kilo ile hamile kaldım 36 haftamdayım 80 i geçtim sanırım 🥲ama aşırı ödem topladım kendime inanamıyorum 🫣
annelik_4 Minik-ve-annesi ben 3.ayima giriş yapcm herseyden tiksindim kilo verdim baya bu böyle mi devam edecek bilmiyorum 😓
Glcn-61 Minik-ve-annesi 31 haftalığım 13 kilo aldım tabi 2 aydır diyet yapıyorum diyeti bıraksam daha çok şişeceğim kesin her ay azar yiyordum kilo alıyorum diye doktordan 🤦🏼♀️
Momkids- Bende 50kg ile kaldım 73olmuşum😂🤦🏻♀️ 38haftadayım ama aldığım belli olmuyor o kadar boyunuz varsa orada gidiyor
Mineee66 Minik-ve-annesi bende 77 kiloyla hamile kaldım 103le doğum yaptım😄 ama karnımda iki bebiş vardı😄😁 şimdi doğdular 2 aylık oldular 88e düştüm
Kubra2707 Minik-ve-annesi yaaa bende yeni farkettim bacaklarım baya çatlamış karnımdan alt taraftan başlamış catlamaya aynada gördüm onuda görmez olaydım 🥲😃
Eses01 6 aylık hamileyim 70 kilo ile hamile kaldım 74 üm şuan ama çok şükür bebeğim sağlıklı suyu kilosu boyu
hayalim35 Mitan valla bnde öyle oldu 17 kilo aldım ve doğumdan kısa bi süre snra 18 kilo verdim ve çok yiyordum
Mzzz Minik-ve-annesi ödemim çoktu doğumdan sonra gitti çocuk plesantası suyu bide aşiri kan kaybettim canım kanlarimda baya eksildi 😂😂 doğumdan sonra stres üzüntü uykusuzluk kabız olmamak için sıvı tüketimi derken benden baya kilo gitti 😂
Dpdpdp Minik-ve-annesi ben 18. Haftadayım. 4 kg aldım. Ama yemem normal fazla yemiyorum, şekerli şeyler ve ekmekte tüketmiyorum
Rabiacyrn17 Nurr_22_22 bende 82 ile hamile kaldım 23+5 haftalığım şu an 90 olmuşum o kadar çok korkuyorum ki fazla kilo alıyorum diye
Nurr_22_22 Rabiacyrn17 bazen dikkat etsen de alıyorsun işin açığı ben çok dikkat etmedim canımın istedigi herseyi yedim şimdi 78 kiloyum doğumdan 5 ay sonra diyetisyene gittim her şekilde kilo veriliyor 🌸
Rabiacyrn17 Nurr_22_22 kendim için değil tabi ki bebeğim için korkuyorum erken doğum olmasından gebelik şekeri çıkmasından ya da normal doğum yapamamaktan korkuyorum
mho0910 Minik-ve-annesi ben ilk hamileliğimde 60 la hamile kalıp 105 le falan doğuma gitmiştim tabi Saglık sorunlarım vardı gebelik zehirlenmesi yaşadım çok fazla ödem olmuştu şimdi 77 yle hamile kaldım şuan 33.haftadayım 86 kilo olmuştum en son