miray_aden Minik-ve-annesi Bebis bende 67 kiloyla hamile kaldım 84 ile doguma girdim. Doğum yapalı 16 gün oldu şuan 73 kiloyum takma boşver gidiyor doğumdan sonra ye gitsin 😽
Minik-ve-annesi @miray_aden ay gerçekten mi ama şeyde diyolar emzrince ackyosun dahada yiyosun ya dahada çok kilo alrsam 🥹bide gerçekten her zaman yediğim kadar yiyorum niye böyle oluyor anlamıyorum 😵💫😵💫
Ozge_29 Minik-ve-annesi 40+3 haftalığız 5 kilo aldım kiloyu çok kafanıza takmayın ilk gebeliğim de 60 kilo ile hamile kalıp 85le doğuma girmiştim doğumdan bir hafta sonra 15i gitmişti emzirme dönemi bebekle ilgilenme uykusuzluk vs derken kilo veriliyor dert etmeyin:)
Mzzz Ben 20 kilo aldım canım doğumdan sonra 14 kilo verdim hemde daha doğum yapılı 1 ay olmadan 😂 ödemlerim gitti çocuk suyu plesanta derken ileri geri koşturma ile kilo kalmıyor 😂
Mzzz Minik-ve-annesi ödemim çoktu doğumdan sonra gitti çocuk plesantası suyu bide aşiri kan kaybettim canım kanlarimda baya eksildi 😂😂 doğumdan sonra stres üzüntü uykusuzluk kabız olmamak için sıvı tüketimi derken benden baya kilo gitti 😂
Ozge_29 Minik-ve-annesi Gerçekten öyle zaten ödem oluyo çoğu o fazlalığı atıyorsun hemen normal doğumda kanamayla bile farketiyor
Kubra2707 Minik-ve-annesi 1 tanesi oluyor sadece oda geniş olduğu için terliklerim bile olmuyor🥲 😃 çatlak oldumu sizde peki benim bacaklarım ve karnim catlamaya başladı 🤦♀️
Sedacaner Minik-ve-annesi yok canım yok bir sen değilsin bende öyle,nasıl 5 kilo alıp kalıyorlar anlamıyorum bizde mi gariplik var yoksa onlardamı çözemedim ben bu işi Allahım doğumdan sonra kolaylıkla afiyetle kilolarımızı vermeyi nasip etsin
Minik-ve-annesi @Kubra2707 benim terliklerimde olmuyor ki ayagmn yarısı dışarda kalyor 😜çatlakları hiç soylemek bile istemiyorum gören herkes her doktor her ebe cooook catlamassn diyor popom bacak arkalarm karnım memede bile var 🥲🥲
Kubra2707 Minik-ve-annesi yaaa bende yeni farkettim bacaklarım baya çatlamış karnımdan alt taraftan başlamış catlamaya aynada gördüm onuda görmez olaydım 🥲😃
sevaldqn1 Minik-ve-annesi sen gene bir haftada 2 kilo almisin ben bir günde 3 kilo almışım inanılır gibi değil ama öyle 😂😂 2 gün üst üste doktora gittim ve ikisinde de aç tartildim ebelerrrr bile şok geçirdi 😂
Minik-ve-annesi @Sedacaner hiç bilmiyorum nasl kilo alamyorlar ama ben onlara çok imreniyorum 😜 inşallah sağlıkla veririz dmekten başka biseyde gelmiyor şuan elimden 🥲🥲
Julides 12 kilo aldım doğuma 6 hafta var 🥲 zaten kilolu hamile kalmıştım umarım doğumdan sonra da iştahım böyle açık kalmaz ☹️