benaslindayohum Smyye0303 evet malesef öyle olmuş, bence önce maske dayamışlardı onda sakinleştirici vardı baktılar işe yaramıyor ondan sonra bayılttılar😁
benaslindayohum Senzinc bana sordular belden iğneden sonra ısındı mı ayakların diye bende hayır diyip parmaklarımı oynatmıştım tekrar iğne yapıp sordular derken 3 kere denediler 3üde işe yaramadı, bende o yüzden bu sefer iğne yemek istemedim direk genel istedim 🥲
Senzinc benaslindayohum banada sordular ayaklarımdan kontrol ettiler hissetmedim ama kesiği hissettim 🥹
benaslindayohum Senzinc o zaman biraz daha beklemeleri lazımdı belkide, genel için bi riskınız yoksa konuşup söyleyin odada bol bol fotoğraf çekinirsiniz 🤗
naneliseker_ benaslindayohum spinalin tutmadığını nasıl anladınız yani uyuşmuyor muydu? Gözünüz aydın 🧚♀️🥳
benaslindayohum naneliseker_ evet canım soruyor zaten ordakiler sıcaklık indi mi ayaklarına diye bende hayır diyip parmaklarımı oynatıyordum 😁 teşekkürler 🥰
benaslindayohum dugme_24 teşekkür ederim anca gördüm kusura bakmayın, hayır acımadı hemşire şırıngayla birşey sıktı o sayede hiç hissetmedim