Mylittlepumpkinn Merhabalar regl günü bugün olanlar var mı. Test yaptınız mı ne çıkt? Ben erken gebelik yaptım ama bir şey çıkmadı. Galiba yine olmadı.
1998_irem Mylittlepumpkinn benim bat 1 kasım erken gebelik yaptım çıktı ama belkide benim yumurtlamadan önce tuttu hemen çıktı bazılarının geç döllenme oluyor çıkmıyor bence biraz bekleyin tekrarlayın hemen karamsar olmayın
kbryzb Mylittlepumpkinn benimde normal de bugün regli günüm ama daha olmadım dün 3 tane test yaptım 2 testim pozitif çok belirgin diğer testim ise negatif olmuştu aklımı karıştırdı baya
2oglus Günüm 3gun geçti bugün yaptım sanki çok hafif çizgi var gibi geliyor inşallah vardır 20aydir bekliyorum
2oglus Hasret5506 teşekkür ederim 🙏😊 inşallah adet olmam da tekrar test yapıp pozitif görürüm inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz 🤲
Mylittlepumpkinn 1998_irem Hasret5506 Hasret5506 Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah güzel haberler alırsınız. Benim çok umudum yok.
1998_irem Mylittlepumpkinn umutsuzluk şeytandantır, lütfen bol dua edin ben bu ay ihlas suresini çok okudum ard arda salavat çeker gibi okudum ve çok inandım lütfen kendini üzme ve daha güçlü şekilde devam et
2oglus Eses25 teşekkür ederim 🙏😊 inşallah vardır dua edin benim için 🥹 rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
1998_irem Mylittlepumpkinn ben geçen ay hacamatta yaptırdım canım aklında bulunsun ama hamilelik için de kadınsal bölgelere yapıyor hacamatı
2oglus Scelikler ana sayfada sol üst köşedeki üç çizgide fotoğraf yükle var oradan yükleyip kopyala yapıştır yapıp buraya ekleyebilirsin 😊
Zeyno223344  Kızlar ablam aşılama yaptı bu gün 15 gün sizce gebelik var mı ya çok ta ümitlenmek istemiyoruz 10 yıldır bekliyoruz
Cinarsaitinannesi Zeyno223344 cizgi hemen çıktıysa pozitif ama rengi pembe değil sanki biraz beklemis gibi