Hatice--- Saat 6 7 gibi aldım kusmaktan içim dışıma çıktı tiroid ilacını içtim onu da geri çıkardım Böyle etkilerle karşılaşan var mı acaba ya
Hatice--- Hatice--- daha önce demir eksikliğinde ferro sanol kullanmıştım onda sıkıntı yaşamamıştım ve sabah akşam alıyordum böyle devam ederse onu yazmasını istesem yazar mı acaba🥲
Ozge2206 Hatice--- doktorum bana da yazmıştı aldım sadece bir kere kullandım bulantıdan kusmaktan içim dışıma çıktı bıraktım, kullanmayı 2 hafta, sonra kontrolüm var başka bişey yazmasını rica edeceğim
Gamzeningebeliksureci Hatice--- bende de aynısı olmuştu doktorla görüştüm bıraktım solgar demire geçtik sorun bitti. Doktorunuza danışıp değiştirmenizi tavsiye ederim 🙏🏻
Elifcee25 Hatice--- Bende feramat kullaniyodum hc sorun yasamadm ama degerlerimde ykselmwdi yani ferro sanol yazdi oda isal yapiyo ama napiyim zaten son haftalarm mecbur iciyorum cunku ilk hamileligimde kanszlktan masada kaliyodum nerdeyse o yzden hafife almayn 1 gün bile cok kymetli icin yani dokdorunuzun numarasi varsa arayn baska yazsin.
Hatice--- Ozge2206 gerçekten nasıl bir ilaç anlamadım ya birde gece yatmadan önce içip deneyim bu gün öyle yapacağım baktım olacak gibi değil birakcm bende sağlık ocağından ferro sanol yazdıracağım
Hatice--- Gamzeningebeliksureci gerçekten çok kötü bi haldeydim 7 den bu yana mide de bisey de kalmadı kramp giriyor kasiklarim ağrıyor hastaneyi beklemeden sağlık ocağından yazdırayım pts. Günü 🌸
Hatice--- Elifcee25 benim de daha evvelinden bu yana kansızlık sorunum var kızımda ferro sanol kullandım olmadı onu yazdırayım yoksa böyle olmaz 🥲
Elifdddd Hatice--- içemiyorum bende o ilacı karın ağrısı gaz mide bulantısı yapıyor bıraktım doktora söylicem artık ne verirse baska
Sahsenem34- Hatice--- Sabah saatlerinde ac karna almaya çalışın ben öyle yapıyorum bende 3 hafta kabızlık oldu sonrasında vücut alıştı ilaca hala onu kullanıyoruz
_Tazeanne Sahsenem34- ya bendede çok kabızlık yaptı afedersiniz 4 gündür çıkmıyorum tuvalete kendiliğinden mi düzeldi acaba çok canımı sıkıyor
Hatice--- Sahsenem34- ben 7 de aldım aç karnına denedim ama olmadı birde gece yatmadan önce içeyim olmadı pazartesi günü başka yazdırayım 🌸
ttazeannee Hatice--- Aynı ilacı kullanıyorum inan her sabahım zulüm oluyor bu hap yüzünden gece içmeyi denedim bu sefer bütün gece midem bulandı bitmesine 2 hap kaldı sadece doktordan değiştirmesini isticem
Hatice--- ttazeannee en güzeli değiştirmesi bence de daha önce ferro sanol kullanmıştım sabah akşam ondan böyle olmamıştı bu beni mahvetti daha ilk günde 🥲
Kanalize Hatice--- Şaşırdım bende kullanıyorum kokusu yutana kadar kötü ama bulantı yapmıyor aç ve ya tok almakla alakası olabilir mi acaba
Hatice--- Kanalize ben 7 de aç karnına içtim birde gece yatmadan önce içeyim bi deneyim olmadı başka ilaç yazdırayım ferro sanol kullanmıştım sabah akşamlı hiç böyle olmamıştım 🥲
Ece56 Hatice--- sabah aç karna içince beni de kötü etkilemişti. Yatmadan önce içmeye başladım bir sorun yaşamadım öyle olunca
Dogan-ca29 Hatice--- troid ilaciyla birlikte kullanılmaması lazım. Ona dikkat edin. Arasında en az iki saat olsun. Ya da Demir ilacını akşam yemeğinden önce alın
Hatice--- Dogan-ca29 kan ilacını 7 de içtim 10.30 gibi tiroidi içtim ama anında geri çıkardım 11 gibi tekrar içtim kan ilacını gece içip yatmayı deneyim olmadı başka ilaç yazdırayım 🌸
Gulgulhan Hatice--- benimde midemi mahfetmisti. Hamile bir arkadasima doktoru miden kötü oluyorsa yemekten 2 saat sonra iç demiş. Öyle içtim bende. Danışın isterseniz doktora ,eczaciyA
Hatice--- Gulgulhan gece yatmadan içmeyi deneyim bi olmadı değiştireyim midem çok kötü karnım ağrıyor 🥲