ogretmenhanimde aminehumamoms evet doğumu royalde yapacağım bugün 39+4teyim. Ahmet uysala gidiyorum 40 a kadar beklicez kendi gelmezse suni sancı verilecek muayanede öyle karar verdik.
ogretmenhanimde aminehumamoms evet normal doğum olacak inşallah. Doktor da normal doğum taraftarı tabiki sizin düşünceniz de onemli
mevraca Kızlar özel hastanede sancı odası kaç kişilik oluyor benim gittigim özel hastsanede sancı odası var 4 kişi orada sancı cekebiliyormus sizinki öylemi
Glcn-61 peksimetya evet çok çok iyi bi doktor uzak olduğu için gidemiyorum yoksa nehir hanıma gitmeyi çok isterdim muayene doğum ücreti ne kadar orda acaba ?
peksimetya Glcn-61 ben Cemile hocaya gidiyorum daha yeni zam geldi 700tl oldu muayenesi. En son sorduğumda Cemile hocanın sezaryan fiyatı 13bin dediler. Daha zam görürüm şubata kadar heralde 🤦🏻♀️ ama nehir hanımın ücretleri daha fazla.
masal_94 karaguzelirem_ bende çarşamba günü sordum normal doğum 16 bin sezaryen doğum 20300 dediler bize izmit konak hastanesine gidiyorum bende
karaguzelirem_ masal_94 vay be yılbaşı gelmeden ön zam yapmışlar demek ki ben sorduğumda 18.500₺ demişlerdi
masal_94 karaguzelirem_ bende önceden sorduğumda öyleydi. Çarşamba günü tekrar sordum değişmiş fiyatlar
Glcn-61 peksimetya ya doktoruna göre de fiyat mı değişiyor onu da ilk defa duydum ama pahalıymış ben dörtyol güney hastanesinde 450 muayene veriyorum aralıkta doğumum sezeryan sekiz normal 6 bin dediler doktora göre değişiyor flan demediler 😕
peksimetya Glcn-61 doktoruna göre değişiyor diye bana da demediler ama gide gele duyarak görerek anladım. Diğer doktor sosyal medyada falan takşpçili bi doktor mesela o yüzden gideni çok fazla. O yüzden fiyatı da doğumu da pahalı 😁
masal_94 karaguzelirem_ daha yeni yapılmıştı aslında yılbaşından önce tekrar zam yapmaları saçma olmuş biraz . Sonuçta zaten ederinden fazla alıyorlar. Oda süsleme var demişlerdi bize ilk . Çarşamba günü sordum sadece kapıyı susluyorlarmis o kadar. O da süsten sayılmaz bile