MelteM2cck Husna_34 evime yakın olsa kesin giderdim ben cekmekoyde oturuyorum. Buradaki özel hastanelerde doğum paketleri sizinki kadar içerik içermiyor kısıtlı ve 30 bin 40 bin diyorlar. Keşke yakın olsaydım giderdim çok teşekkür ederim yinede 🌻
nilitozey Happy_123 neslihan bahatta takipliyim aşırı memnunum, en baştan beri kendisinden vazgeçemedim :)
peksimetya Bebekarkadas rami hastanesine gidiyorum ben ama nehir hanıma değil. Yalnız kendisi çok bilinen biridir alanında onu biliyorum ve kapısı çok yoğun 😊
Glcn-61 peksimetya evet çok çok iyi bi doktor uzak olduğu için gidemiyorum yoksa nehir hanıma gitmeyi çok isterdim muayene doğum ücreti ne kadar orda acaba ?
asell13 İki dr takip ediyor beni Adana da cüneyt evrüke muyne yeri muayne 1800 lira doğum şimdilik 30 bindi en son Diğer drm özel algomed hast. Muayne 600 lira doğum 14 bin
aminehumamoms ogretmenhanimde ordamı yapıcaksınız doğumu acaba doğum yapan tanıdıgınız varmı o hastanede
ogretmenhanimde aminehumamoms evet doğumu royalde yapacağım bugün 39+4teyim. Ahmet uysala gidiyorum 40 a kadar beklicez kendi gelmezse suni sancı verilecek muayanede öyle karar verdik.
Mrvizmrli aminehumamoms evet nasipse orda doğum yapmayı düşünüyorum hayal beye gidiyorum sizde mi royaldesiniz
Mrvizmrli aminehumamoms neden bigada yapmıyorsunuz acaba özel değilse hangi doktorda takiplisiniz orda
esraa7 Hnmdmralp ben rutin kontrol için her ay gidiyorum normal ve sezaryen aynı fiyat diye biliyorum