edadm kızlar gece dört gibi sancılarım başladı şiddetlendi hastaneye geldim 4 cm açılmam var yatış veririz dedi nstye bağladılar dua edin 🙏
buse_9397 edadm sağlıcakla bir avazda doğum yap inşallah ❤️ darısı benim gibi gün sayan tüm hamişlerin başına
Azra8Engin edadm çok şükür gözünüz aydın sağlıklı uzun hayırlı ömrü, vatana millete hayırlı evlat olsun analı babalı büyüsün inşallah bebeğinizin sizin sağlığı nasıl 🥰💐
edadm Hiilal0606 teşekkür ederim çok sancılıydı ama süreç hızlı ilerledi hastaneye gittim dört saat sonra doğurdum 🥰
edadm Azra8Engin aminn amin çok teşekkür ederiz inşallah hepimizin evlatlarına aynı duayı ediyorum 🥰🥰 çok şükür iyiyiz benim fazla dikişim var o ağrı yapıyor baya, onun dışında kendim kalkıyorum bebeğimle ilgilenebiliyorum lavaboya yalnız gidiyorum 🥰
edadm Beyzanury1234 çok sancılı ama hızlı gerçekleşti kuzum hastaneye gittim dört saat sonra doğurdum 38+4 doğdu 🥰
Azra8Engin edadm Allah razı olsun dualarınız için. Ne güzel Rabbim yardım ediyor bi şekilde🥰 ağrılarınız da kısa sürede geçer umarım. Sade nescafe doktoruna danışarak kullanırsan güzel ağrı kesiyor💐
edadm Azra8Engin teşekkür ederim bilmiyordum sabah doktoruma sorup eve gittiğimde tüketeceğim 🥰 rabbim sağ salim hızlıca bebeğini kucağına almayı nasip etsin ❤️🥰
Azra8Engin edadm amin hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşallah Allah razı olsun duanız için teşekkür ederim