amsterdunkz Pleksi modeller araştırın bence hemde temızlıgı kolay ben duvara asıcam odanın kapısına değil o yüzden şirin az da sade olsun istedim 💕
Tinii_minii_mom Dododesing Baykuscraft Bu iki yere yazdım fiyat aldım 500-700 arası güvenilir mi bilmiyorum o aklıma takıldı ama fiyatta çok sade oldukları halde
Betbet3434 ekc https://instagram.com/ck_designevent?igshid=MzRlODBiNWFlZA== İnstagramı bu binbir çeşit var bakarsınız
angel4545 Tugceleventsoy benim gelin buketim boşta duruyodu aklıma o geldi öyle değerlendirelim dedim 4-5 çeşit renk var dediğiniz gibi hiç yoksa maliyeti yüksek olur
Tugceleventsoy angel4545 aa evet mantıklı çocuğunuzada değişik bir hatıra kalmış olur bence☺️gelin çiçeğinizden yaptığınızı anlatır gösterirsiniz çok hoş olur
Perikizimelek 1122esraesila merhaba ben yapıyorum iletişime geçebilirsiniz örnek atayım size 0545 1 37 53 02 özge ben
amsterdunkz I think it is the most suitable page according to the current market, I say it as one of the pages that make flowers. Of course, because I did a lot of research, I don’t know if other pages have appeared lately. indigo card jjsploit.click