KuzeyinAnnesi10 Yenianneperci35 kargo dahil ca im bu sayfada bilgin olsun işlem süresi var ama çok hızlı geldi onla aynı zamanda isimli takım da vermiştim. Ondan çabuk geldi. Bide harfli olan model bende var o isim yazan kısmı isteğe göre renk değişiyor ben lacivert yaptırdım isim yerini harfi yine hasır tahta çok hoş duruyor.
1122esraesila Tugceleventsoy dün gece en son o sayfaya yazmıştım 475 tl dedi 20 tl indiririm yapabilirim dedi o kadarı veren 20 de verir zaten kargoyla baya oluyor sizin taç falan baya uyguna gelmiş söyledim şimdi isminizi arkadaşım dedim bakalım
Tugceleventsoy 1122esraesila a zam yapmış o zaman ben kapı süsü 420 tl anne bebek tacı 150 ye yaptırdım 570 tlnin içine kargo katmadan söledim kargoyada 60 mı ne ödedim sanırım tam hatırlamıyorum hepsi içinde olsa bile şuanki piyasaya göre gene en uygun sayfa bence o çiçekli yapan sayfalar arasında olarak söylüyorum tabi çünkü ben baya araştırdırmıştım son zamanlarda başka sayfalar çıktımı bilemiyorum tabiki
Yenianneperci35 KuzeyinAnnesi10 evett kargonun ait olması güzelmiş:) ben iletişime geçtim hemen bizim isim belli değil🙈 28. Haftadayız hala belirlemedik belli olsun yaptıracağım nasipse🌸🙏🏻
Kr6543 Atölye lotus güvenilir bir satıcı ve sizin istediğiniz gibi kuru çiçekle çakışıyorlar ben evlenirken kapı süsü yaptırmıştım gayet güzel geldi ve güvenilirdi ama fiyat konusunda ne olur bilemem bi sorun derim
Arzuanne KuzeyinAnnesi10 beğendirmek de ayrı bir zor 😄 Ben ne dediysem ki gayet güzel anlamlı isimler babası hayır Ayaz diyo
Arzuanne KuzeyinAnnesi10 evet güzel de çok var bir de ben daha ağır bir isim istiyordum yoksa Ayaz çok tatlı ☺️
Betbet3434 ekc https://instagram.com/ck_designevent?igshid=MzRlODBiNWFlZA== İnstagramı bu binbir çeşit var bakarsınız